Thursday, November 20, 2008

Check Up

semalam aku amik half day sebabnya p klinik tuk cek up diri sendiri dan cucuk si kakak...
so far semenya ok tapi berat badan aku naik 2.5kg tu dalam tempoh sebulan..uhukss...
camner ni...riso ar aku...aku takmo ar minum air gula cam dolu2...uhukss...
so pasni aku kena maintain ar...takmo dah la melantak bagai...kang naik mendadak lagi,
aku jugak yang susah...

kakak plak, semalam dia cucuk...sian kat anak ibu...mesti sakit kan...
tapi aku bersyukur sangat sebab dia tak demam..hurmm...riso sungguh kalu anak demam ni...cuma kakak masih lagi rasa sakit ar kat tempat yang kena cucuk tu...sian kakak...
ibu harap kakak cepat sembuh ye sayang...