Friday, November 7, 2008

Kipas ooo Kipas..


entry kali ni aku nak citer sal kipas baru yang aku beli kat nilai ni....
dah lama giler aku berhajat nak beli kipas ni...
tp mikirkan aku ni dok umah sewa, koters kerajaan lagi...
so agak segan jugaklah nak pepandai menukar apa yang telah disediakan kan...
tapi dek kerana keinginan ibu mengandung di luar kawalan dah...
so aku ajak gak en somi tercinta ke nilali dengan tujuan membeli kipas nan satu ini...
hahaha...tak kiralah kan...ni kes ngidam gak...
pada mulanya nak beli kipas yang ada 4 bilah jek...
memandangkan kipas yang dok sedia ada ni 3 bilah jek...
kipas cap lama kan...angin pun dah slow even kita bukak sampai switch yang ke 5...
hangin gak ar aku...
so beli ar kipas yang 5 bilah...amik ko...rege pun leh tahan ar...
sib baik aku tak hamik kipas yang 5 bilah siap ada lampu tu...
tapi rege...hehehe...diluar kemampuan aku la pulak time tu..so nilah rupa kipas aku tu....

1 comment

Monday, March 02, 2009 11:53:00 AM

Zan, ingat akak je yg ngidam 'benda' selain mknan time peknan..ko pun sama ehh..
akak dulu ngidam handphone baru la, aircond la..hu hu..tah apa2 kan..tp aircond tu 'terpaksa' pasang cepat sbb panas weih..x tido ibu ngandung dibuatnyer..

Post a Comment