Tuesday, December 16, 2008

Entry Khas-Cadangan Anda Diperlukan...

so kepada sesaper yang sudi, silalah bagi cadangan apa tema kaler baju raya tuk tahun 2009 yang akan datang...fyi, 1 syawal tahun depan jatuh pada 21 September 2009 tau...mekasih ye kepada sesapa yang sudi...jasamu amatlah dikenang...

~Aidilfitri 2006~
tiada gambar berdua dilampirkan...tahun ni merupakan tahun pertama aku dan suami beraya berdua...masa tu kalu tak salah aku, aku preggy for 2 months...kami memilih kaler purple seperti gambar dibawah...


~Aidilfitri 2007~
Tahun 2007 pulak tahun pertama kami beraya bersama2 dengan puteri kesayangan kami...oleh yang demikian, kami suami isteri bersetuju memilih kaler hijau tuk aidilfitri tahun tersebut...keterangan seperti gambar di bawah...
~ Aidilfitri 2008~
Tahun kedua beraya bertiga...kali ni kami sepakat memilih kaler maroon tuk aidilfitri 2008...kain yang sama dibeli dan dibawah adalah hasilnya...
~Aidilfitri 2009~
tahun pertama beraya berempat...
belum punyai tema kaler tuk tahun tersebut...
masih mencari2...
so kepada yang sudi, sila bagi cadangan...mekasih...

5 comments

Tuesday, December 16, 2008 10:59:00 AM

kaler biru laut cantekkkk.. aku pun takde tema lagi tuk tahun depan nyer raya neh... kena pikirkan dari skang rasanya... cam nak kaler pink jek.. hehehe..

Tuesday, December 16, 2008 11:02:00 AM

ermm...biru laut??
baiklah aku masukkan lam list aku ni skang jugak...hehehe...
korang sesuai kaler pink weii...
somi ko akan nampak lebih 'jambu' kai itu kaler...hehehe...

Tuesday, December 16, 2008 11:02:00 AM

aku dah chop kaler oreng....eh, tp taun ni dah kaler gold, dekat2 dah ngan oreng??...
haa..aku nak wat kaler oreng mcm oreng songket kawen mekda tu ari..ingat tak?

Tuesday, December 16, 2008 11:10:00 AM

hurmm...kaler oreng pun santek gak weii...tak kira ar...aku nak buh gak lam list aku ni...hehehe...

Tuesday, December 16, 2008 4:59:00 PM

aku plan nak pakai kaler biru gak..tapi tak sure biru laut or biru pekat..utk ko zan, aku rasa kaler turquoise cantik sebab ko cerah..

Post a Comment