Friday, December 19, 2008

Hari Ini Hari Jumaat

hurmm...pagi jumaat yang indah...pepagi tadi time p keje hubby anto aku ke taska...mekasih ye hubby sebab sanggup jaga anak di rumah...hehehe...ok per, g pun kakak lama tak jumpa ngan abi dia kan...mesti banyak citer dia nak citer tu...hehehe... so pagi ni aku tak bawa kete ke pejabat...maybe jap2 lagi, hubby ajak p Maybank tuk tukar kad ATM dia yang hampir nazak tu...so memandangkan bos aku sik ada di opis ini hari kerana mengikut bengkel di sepang, makanya aku rela hati nak mengikut hubby ke maybank jugak...aku pun nak gak tukar kad tu bagai kan...kad aku pun dah uzur...yelah tiap2 bulan asik dok p cucuk jek 2-3 kali...ekekeke... pastu pas p maybank maybe nak ke pos opis yang terletak di blok B1 tu...hubby kata nak renew dia punya lesen keto...hehehe...ari ni dah expired...minggu depan nak balik kelate+ganu...masak ler kalu lesen dah expired...takkan nak harapkan aku yang drive plak kan...hahaha...tak kose ar...aku lebih rela bersenang lenang di tepian...hahaha... kebetulan adik aku yakni kakcik nak datang umah petang ni...so leh ar aku cabut awal kan...so pada nora yang tersayang...nampaknya tak dapeklah aku menemanimu terapi rehat kang...maafin ya...len kali ar...aku rasa mesti ko dah puas tu...malam tadi kan malam jumaat, mesti ko dapat terapi yang lebihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh nikmat dan memuaskan...hahaha... oklah daaaaaaaa...nak p ngular jap... :D

ni citer semalam lak...eh tak p lagi aku ni ek...hahaha...sambil gelak sendirian...
semalam kan...setelah menggodek2 menda alah ni, akhirnya aku berjaya gak buat gambar seperti gambar di bawah...asik...asik...rasa sonok dan puas...ekseli menda alah ni dah lamaaaaaaaaa bangat kak puteri ajar...tapi tulah, aku kan jenis lambat pikap dan tadop masa nak godek, beselah sibuk berchatting, berblog dan berfp bagai... hahaha...kira oklah kan...nanti bila aku dah terer nanti, leh ar aku ajar yang lelain pulak...hehehe...sonok per kongsi kongsian ilmu ni... :D

oklah...kali ni aku betul2 nak p ngular ni...kebetulan ada kerani baru masuk kat tempat aku...so kena ar buat tinjauan kan...maklumlah cc aku bercoti sampai 26hb...aman giler ini opis...hahaha...oklah daaaaaaaaaaa...ni betul2 kompem ni...hahaha...

2 comments

Friday, December 19, 2008 4:24:00 PM

mot..nanti print..n leh printkan...akak ada buat satu gambar...akak print kat kedai 8R n framekan..orang datang umah...ada yang tanya...sapa yang lukis..tempah kat mana...rege berapa...hiks...padahal buat sendiri...bayar upah cuci gambar je...hiks....

Monday, December 22, 2008 7:40:00 AM

hehehe...tulah pasal kak...ada masa nanti baru ar nak p print tu...
teruk kan...punyalah lama akak ajor mot, baru ni mot reti nak godek2...hehehe...

Post a Comment