Friday, December 12, 2008

Hujan

lately, dua tiga hari ni, time petang asik ujan jek kan...semalam petang pun ujan lagi time nak balik keje...aku ni kan...kalu time balik ujan2 gini riso tul aku...bukan per...kat blok aku tu, parking bukannya bertutup cam kat umah nora nuh...parking berbumbungkan awan nan biru...tu yang aku riso kalu time hari ujan...susahnya lah...susah nak bawak kakak naik kerumah...so terpaksalah dok melepak lam kete sehingga ujan itu berhenti...
semalam ujan turun dengan lebatnya...sib baik ar masa tu dah sampai kat parking umah...tapi kena gak ar stay lam kete berminit2 hingga ujan reda...dah ar semalam tu siap petir dan guruh lagi...takut tul aku...mek aku tu sampai berpelukan ngan aku lam kete...

nengok tu...lebat kan ujan yang turun...ishhh...payung memang ada lam kete...tapi nak angkut kakak lagi...beg lagi...susah tul...ni baru sorang...tapi tahun depan berdua???erkk...lu pikirlah sendiri kan...
nengok muka kakak yang takutkan petir...dok melepek jek kat dada aku tu...hehehe...
aparaaa...petir pun takut anak ibu ni...hehehe...
takut2 pung, sempat lagi posing kan kakak...hahaha...