Friday, December 12, 2008

Koling ke Keling???

semalam kan...tetiba dapat ym dari koling katanya dia akan ke Putrajaya...dan katanya lagi nak ke KBS..dah alang2 dia kesini, so aku operlah diri aku nak berjumpa ngan koling ni...g pun KBS ngan DCA ni sebelah menyebelah jek kan... then lebih kurang udah 8 tahun aku tidak ketemu dengan koling ni...huwaa...punyalah ramai...dari zaman hingusan hip hop rappers kat itm tu sampailah aku dah nak masuk anak dua ni...alahaii koling... ketemu jugak kita semalam kan...hehehe...yang aku pasti, makin cun minah ni skang...ciri2 kewanitaan jelas terpamer...ngan kasut tinggi bagai...hehehe...aler zaman dah berubah apatah lagi manusia kan... so dibawah adalah 2-3 keping gambar yang sempat aku paksa opismate koling tangkap semalam...

gambar anak gadis yang kontrol cun...hehehe...
ni sajer kami berdua amik gambar kurang matang...beselah...zaman remaja lum berlalu kan...hahaha...
ok...ni la gambar secara matang...dua2 dok kontrol cun...

4 comments

Friday, December 12, 2008 10:55:00 AM

eh izan, ko kai baju ijau tu.. baju wad tu, ko lari dari wad ke?
eehehehe...
koling nampak matang...

matang ke tua?hahahhahahah

Friday, December 12, 2008 10:59:00 AM

ceh...dan lagi perli aku tu...
kalu baju wad masa aku masuk wad itu hari kaler pink ar...bukan kaler ijo wei...hehehe...
haah...koling memang nampak matang wei...keperempuanan tul...segan tul aku...

Friday, December 12, 2008 11:35:00 AM

koling ni sangat kuat menipu orang nya..dulu masa kat itm, dia ckp kat akak senior, mata dia (alis mata) semula jadi biru, sekrang tak biru pung..benci..itu kening tebal itu, ori ke celak?
ko jgn ngengada nak ckp ori bila masa memang terang2 menatam tu nampak kesan pensil...

Friday, December 12, 2008 1:53:00 PM

heheheh... mende la... eh tp mmg ye la... rupe koling tu sungguh la matang kn... nmpk lemah lembut je... ayu gitu... huh

Post a Comment