Tuesday, December 23, 2008

Panas...

hurmm....pepagi dah buat aku naik hangin...sabar jelah...dah ar malam tadi tido aku ni banyak terganggu...setiap satu jam aku terjaga...nak tau sebabnya...sebabnya cuaca malam tadi agakkkkkkkkkk la panas...ke aku sorang yang rasa cam gitu....hurmmm..atau ni sekadar simptom2 pembawakan...ntah ar...yang pasti memang aku rasa panas sangat...mandi pagi tadi pung tak rasa sejuk mana...haiihh...kena buh ekon ke gini...hahaha...

citer sal ari ni plak...ari ni aku tinggalkan kakak dibawah jagaan makcik lagi...g pun aku masih kurang sehat...sakit kepala pun ada...pastu idung masih lagi berair2...hurmm...sah dan kompem aku selesema ni...balik keje semalam aku dah telan itu soluable(taram jek ejaan dia...) so skang ok ar sikit...tapi sib baik aku main telan itu ubat anak lam perut ni masih aktif lagi...riso gak, buatnya dia pun tingtong dek kerana penangan ubat yang aku telan tu...

dan citer lain lak, ekseli ari ni sepatutnya bos aku coti...tapi semalam dia suh aku kensel cuti dia ari ni, sebabnya dia kena buat flight test dari pagi sampai petang...petang semalam dia fly ke pangkor katanya...balik hari...alahaii...behnya gitu kan...tah bila la aku nak dapat naik helikopter yang dipandu oleh my bos sendiri...naik kapalterbang yang dipandu oleh ex my bos dah tercapai...kena tunggu lagilah gamaknya...hahaha...tah sempat tah tidak...nama jek keje kat DCA, nak naik Learjet kepunyaan DCA tu pun haremmm tah bila la nak merasa kan...apa-apa jelah... so memandangkan bos aku tadop seharian ni, maka melangutlah aku keseorangan lam bilik ni...dah ar bilik aku ni nun jauh di pelusuk opis aku ni...sesape yang pernah sampai ke opis aku ni, mesti dapat imagine kedudukan opis aku ni...harap opis jek beso tapi dalam sehari tu 10 orang staff pun susah nak nampak kat opis ni...banyak yang lelainnya out station la...ober the sea la...dan ada gak yang p mekah...bukan tuk tunaikan haji tapi amik orang yang baru selesai menunaikan haji...harap2 derang bawalah balik air zam2 kan...tingin lak aku nak minum tuk second pregnancy ni kan... ok...tu jelah citer hari ni...lam hati ni dah tak sabo2 nak balik bercuti...hehehe...walaupun baju satu pun lum kemas lagi ni ha...hehehe...klah...daaaaaaaaaaaa....

ni aku selitkan gambar kakak dan beg sekolahnya...gambar ni aku amik pada pagi jumaat yang lepas...gitulah hari2...asik nak gendong sendiri beg sekolahnya tu...hehehe...
ayakss...tetiba rindu lak kat kakak...sebabnya selalunya hari2 aku p keje ngan dia...tapi hari ni dah masuk 2 hari dia ponteng sekolah...semenya gara-gara aku yang agak kurang sehat...
maafkan ibu ye kakak...hari khamis ni ibu stat cuti dahhh....

1 comment

Tuesday, December 23, 2008 12:06:00 PM

pembawakan tu zan...akak dulu mang tak leh tido la klu tak de ekon...last-last..menurun kat Aqilah...tido klu tak on ekon...mang tak leh tido la dia...sebab tu bil letrik kat umah tu tak pernah kurang dari rm200...

Post a Comment