Monday, January 19, 2009

Dominonya Pizza...


hurmmm...aku baru sudah makan domino ni...beh...beh...tapi ada ar sikit lagi aku tinggalkan tuk hubby tu...maaf ya bang, sayang dah tak leh tunggu hingga abang sampai umah nak makan sesama...hehehe...lapo bangat ni...semalam kan aku ada minta ngan hubby nak makan nando's la kan kat Alamanda tu, tapi permintaan aku cam tak dilayan...sebabnya semalam kan poket ngah kosong...ari ni baru ar penuh balik...tapi sok2 hampir kosong gak separuh...nak beli barang2 yang telah dilist kan tu...hehehe...eh tapi kan...domino ni kita kena boikot ke idak???erkkk...muskil lak aku...sebab nengok kat blog sinun dia boikot orang bukan boikot makanan...siap gelapkan lagi mata si saspek tu...p makan mekdono kat PJ....hehehe...
ni laman web dominos tu... http://www.dominos.com.my/Dinemenu.html

sajelah aku amik yang kerak nipis...selalunya aku order yang kerak tebal...pastu aku suh banyakkan keju...memang beh ar...hehehe...aku makan separuh, separuh lagi tuk hubby la...
breadstick...(tul ke aku eja tu)
jeles ar nengok kat satu blog kengkawan tu...beli susu anak dia cam nak bukak kedai runcit...hurmmm tadi pepagi lagi aku ada kol hubby suh dia beli susu kakak kat kedai ubat cina kat Cheras tu...aku suh beli 2 tin dulu...yelah beli banyak2 kang, camner dia nak bawa balik???dah ar hubby naik motor jek...biasanya kat kedai ubat ar rege susu leh tahan gak ar...ni nak beli barang2 dapur ni pun tah ar bila la kan...mungkin sok lusa atau di ujung minggu ni la...tu jek masa yang ada...okla...nak p mandi ni...kang kakak ajak masuk tido lak...sambung sok ar...

6 comments

Tuesday, January 20, 2009 8:53:00 AM

aku memang teringin nak makan domino ni, tapi dalam teringin2 aku, tak berapa sangat nak into ngan pizza, aku gile ngan prosperity.

Yer, aku boycott orang, makanan, tetap kena makan wei, kang lapo kang,kurus aku, cian aku.
mekdondos (panggilan sara untuk kedai M tu) PJ tu sangat pedas prosperity nya..pecah ulser aku

Tuesday, January 20, 2009 9:16:00 AM

domino aku kat alamanda tu leh hantar2 ke umah kan....aku pernah 2 kali cuba suh dia anta..piza kat alamanda takde servis tu...domino piza je ada...

Tuesday, January 20, 2009 9:21:00 AM

uikss...pizza hut memang kat alamanda...domino ni baru jek bukak kat P8 sha...baru sesangat la...satu lagi pizza kat alamanda tu adalah Lucas Pizza...sekian for your info...mekasih...

Tuesday, January 20, 2009 10:34:00 AM

a'ah ek baru tingat lucas piza la yg aku duk order tu..nape aku hilang ingatan sungguh ni..byk mende dah hilang ni dlm kepala hotak....kalo matematik pun aku leh dpt P9 ni dari A1 yg dibanggakan dulu ni....huhhh masalah mental ni

Tuesday, January 20, 2009 11:16:00 AM

aku xpenah mkn domino... almaklumla aku org meskin je... org kg lak tu... salu klu rase nk mkn piza aku g bli kt giant ye... yg rege singgit lebih sekeping tu...

Tuesday, January 20, 2009 11:29:00 AM

uikss..sedih tul pengceritaan nojah tu...
sob...sob...

Post a Comment