Thursday, January 29, 2009

Hahaha...Pe Kes Plak Ni???

hehehe...aku siang tadi tengahari tadi la aku baru sampai ke destinasi yang kami mau tuju...hehehe...pastu sajelah onkan tenet...sib baik ar kat sini ada broadband, si tiadalah masalah nak bertenet bagai kan...cam biasalah bila aku on tenet mesti mau nengok saper yang update blog tu...hahaha...tadi aku jenguk2 la blog si nora ngan nojah...sebab tajuk apa yang derang update tu cam ada kaitan balas...baca punya baca...giler tul korang ni...ada ker citer lama dok kenang2...giler pecah perut aku dok membacanya...aku ingatkan tiada kaitan langsung ngan kisah idup aku...rupanya ada gak terselit...cam ampeh jek nora ni...nak gak tu...hahaha...

ada ker sal kisah tempoyak aku jadi bualan...bis ar...kena ejek ngan hubby aku dah ni tau...mencik ar korang...tapi kan, naper sal kecurian nset tu aku tak berada di tempat kejadian ek...muskil lak aku ni tau...ke memang aku tak ujud lagi time tu...heheh...yang pastinya kisah kat itm perak tu memang aku tak ujud la, sebabnya aku tak p sana...aku tak punya banyak uang tuk wat short course bagai...hahaha...tapi kan...se perkara yang aku nak tau sangat kan...camner ar ko leh terjebak ngan merokok tu...mencik aku tau...dulu masa kat dorm masa part 6 tu, si nora tu suka sangat kalih aku nyer katil sebab nak merokok kat bilik sebelah katil aku tu...mencik tau...amarah aku...tu baru kes merokok...kes lelain ada aku ingat...tapi tak leh ar buh sini...sensitip...hahaha...

tapi kan, kisah si pencuri air tu, memang aku tak nafikan...tapi kan, saper yang tau, air saper yang jadi mangsa si pencuri tu ek...hahaha...macam2 la kan...tapi kan, sius aku nak tekankan kat sini...kisah2 kanak2 riang masa kat itm dulu banyak tinggalkan kenangan buat aku...(yang manis2 jelah kan) yang masam2 takmo ingat la....hahaha...rasa zaman remaja jadi pelajar itm dululah yang paling aku suka...penuh suka dan duka...terutama kisah budak kampung yang jadi shock culture kerana dek perubahan zaman...ahahah...ya ampun weiii...

klah...aku nak mandi ni...tapi cuaca sini sejuk bangat ar...nak mandikan si kakak dulu...k daaa....

3 comments

Friday, January 30, 2009 9:03:00 AM

wei, jahat la ko ni. aku dua kali je kalih katil ko tu. bukan banyak kali pung. lepas dua kali isap okok, terus berhenti isap okok. mana ada isap dah! nanti aku buat entry balas!

Friday, January 30, 2009 6:56:00 PM

nak komen ape ye...hiks...tapi tuhla zaman belajar memang menyeronokkan klu dikenang...

Sunday, February 01, 2009 8:54:00 AM

sape kisah budak kampung yg shock culture tu.....aku tak duk kampung tau time tu aahahahahahhaa.....aku dibesarkan di kawasan cina yg lagi shock la kalo korang duduk.....nogha ke wei...ehehee

Post a Comment