Saturday, January 3, 2009

Hari Ini Hari Sabtu...

asik cuti jek jadinya hari ni hari sabtu pun tak sedar...hahaha...sok ahad pastu senin berikutnya bermulalah keje cam biasa...tak leh dah nak cuti2 panjang gini kan...hari selasa depan jam 2:30 petang kami nak ke Vision Kolej yang terletak di Kelana Jaya tu...nak wat scan 3D...appointment pun dah dibuat...

k berbalik pada citer ari ni...ari ni bangun pagi cam biasa ar...tapi agak lewat sikit lebih kurang kul 7 pagi gak ar...cuaca pun agak mendung...gerimis tapi jap2 tadi ujan pun dah turun dengan renyai-renyai ni...ingat petang sikit kang nak kuar, nak p cari table planner tuk diletakkan kat upis...tahun baru ni kenalah ada table planner yang baru tuk my bos kan...ingat aku ar, sempena tahun baru ni, aku nak buat beberapa perkara baru cam...
  • nak buat table planner tuk bos dengan lebih tersusun...bukan apa tuk tahun sebelum2 ni, bos aku ni suka sangat wat kejutan...tetiba program tadop lam planner, alih2 dia p terbang ar...meeting ar...macam2...yang masaknya aku la...terutama bila aku dah set meeting awal2...beselah dia kan bos yang unpredictable...apa-apalah kan...
  • kedua aku nak pastikan seme tugas aku berjalan dengan lebih lancar lagi...contohnya kalu ada yang nak buat appointment ngan bos aku tuk perkara yang 'leceh' aku akan suh derang jumpa timbalan bos aku jek...takmolah asik kaco bos aku jek even tuk perkara yang kecil kan...sian kat bos aku tu...hari2 kena jumpa tetamu berpuluh2 orang...sian kat dia...hehehe...baik jumpa ngan aku jek...
  • ketiga aku akan pastikan seme keje aku beres sebelum aku bercuti bersalin tu kan...bukan apa, aku cuti kang, masak bos aku...saper lagi yang nak paham tulisan cacing dia tu selain aku kan...
  • seterusnya aku harap bos aku tu ubah ler cara handwriting dia tu...agar orang lain pun dapat baca kan...tkmolah harapkan aku sorang jek...hahaha...
  • rasa aku takat ni tu jelah...yang pastinya arena berblog, berfp, berchatting dan mengular tetap berjalan cam biasalah...hahaha...

hurmm...aku rasa tu jelah coretan hari ni...sejuk...ujan dah turun ngan lebatnya la...tah jadi tah tidak nak kuar petang ni...nengok keadaan ar...aku pun nak mandi ni...kakak pun dah siap2 mandi pung...k tata blogggggggggg.....

5 comments

Saturday, January 03, 2009 11:02:00 AM

mengular tetap mengular ye mot...? table planner bukan ke selalu ofis orderkan sekali ngan diari...?
atau mot nak yang lagi canggih ek..? kat ofis akak banyak table planner tapi selalu tuk bos2 la...tapi admint yang agih2kan...klu nak...akak kirimkan satu...klu nakla...klu tak nak...tak per....

Saturday, January 03, 2009 1:35:00 PM

hurmm...kak...table planner tu yang beso ke kecik...dia cam kalendar kan...mana ada dapat kak...bos pun dapat buku planner ngan diari jek...mana nak dapat table planner tu...hehehe...kami ni dok jab yang sedikit kedekut la kak...hahaha...

Saturday, January 03, 2009 9:38:00 PM

zan..yang kecik je ..yang besar tak de....apa2 nanti akak kirimkanla...akak kasi kat Baharudin ye suh kasi Harris... tapi wat masa ni lum sampai...tunggu seminggu dua lagi...nanti akak kirimkan...orait...

Sunday, January 04, 2009 9:58:00 PM

ada table planner extra tak?? nak satu..tahun ni dpt diary & kalendar jelah...

Monday, January 05, 2009 11:12:00 AM

izan, tetiap tahun opis akak provide la table planner ni untuk PA2 dan Bos2.. tak pernah lak beli sendiri.. cuba masa Mesyuarat Majlis Bersama (wakil PA) minta untuk PA2 dan Boss2.. insyallah dapat tu..

Post a Comment