Friday, January 9, 2009

Jumaat...12 Muharram...

ermmmm...ari ni lambat lak aku update blog ni...bukan pe, pepagi tadi anum ada menyinggah kat opis aku ni...so dah ada tetamu datang, kenalah entertain kan...hehehe...ekseli anum bukannya stat keje lagi...kata dia ari selasa depan baru keje la...tapi dek kerana boring dok umah, makanya dia anto si Aqil ke taska ini hari...hehehe...aku rasa malas nak citer panjang...so korang nengok jelah gambar yang disnap oleh ajoi sempena hari pertama Aqil di taska itu...hehehe...
gambar aku, anum dan ijan bersama anak memasing...aku dok pangku dak Aqil tu...

teringat dulu memasing dok kendong buku masa waktu belajar...tapi skang memasing dok kendong anak...alahaii...kalu nak ikutkan dah makan tahun gak ar kita2 ni jadi kawan...biarlah anak2 kita lak warisi persahabatan kita ni kan...hehehe...

7 comments

Friday, January 09, 2009 3:16:00 PM

ijau tul ejan tu... pedih mata aku neh... hehehe (sebenonye aku nk ckp mende lain ni) :p

Friday, January 09, 2009 3:21:00 PM

ceh ko ni...tak baik tau...aku paham maksud ko tu...ishh...

Friday, January 09, 2009 3:26:00 PM

ije dah nampak kurus sket la.. hehhee... tak bley ar aku bayangkan kalau seme anak-anak kita neh.. dok satu nursery... kalaunya mak mak seme berkumpul maunya cam dok dorm time kat jengka dulu tuh... cuma beza dulu lain.. skang lagi 'lain'.. hehheheh

Friday, January 09, 2009 3:57:00 PM

aku tengah bayangkan sorang-sorang dah tembam, pastu heret anak....

Friday, January 09, 2009 4:09:00 PM

aku xmasuk la kot dlm golongan yg nora katekan tuh... :p

Monday, January 12, 2009 12:16:00 PM

tul kata izan...biar anak2 lak mewarisi persahabatan kita nie...lgpun anak aku ngan ejan sebaya...

Monday, January 12, 2009 4:28:00 PM

aku pun tak termasuk la dgn statement nora tu wei...uhuksss....tak tercita lagi hingga tahap tu..

Post a Comment