Tuesday, January 27, 2009

Malasnya...

sejak dua tiga menjak ni, kemalasan melanda diri aku la...malas nak update blog, malas nak menaip, malas wat tu, malas wat ni...pendek yang kata malas segalanya la...ishh...pe nak jadi ngan aku ni ek...tah ler, aku pun kurang pasti...tapi satu perkara yang paling aku pasti kan, lately aku rasa cam kurang sehat jek...tak tau camner nak citer...kekadang rasa berat gak muatan yang aku bawa ni, sampai kekadang rasa mengah, rasa sakit...hurmm macam2 la...tak tau la kalu aku jek yang berperasaan ni...hehehe...tapi memang aku rasa gitu la...

hurmm...sok kan...our 3rd annibersari...ishh...diam tak diam dah nak tiga tahun dah aku mendirikan rumah tangga bersama somi terchenta...alhamdulillah kan...so far rasanya tahun ni tadop apa2 la adiah yang aku dapat dari somiku itu...tak pelah, sib baik aku ni jenis tak kesah sangat...kalu jenis yang kesah, mau berhari gak aku majuk kan...hehehe...dah namanya somi jenis tak romantik, takkan nak suh dia jadi romantik ala jentik2 lak...ekekek...eh, sok aku keje cam biasa la kan, dan paginya tu, aku ada cek up tuk minggu yang 31...ishh aku ghiso sebenarnya, takut ar...takut kena minum air gula visit yang akan datang...maleh tul...ni skang aku dah kurangkan makan nasi...takut gak berat badan naik lagi...dan se lagi aku riso kalu bb aku ni beso saiznya...ngeri ar...aku cuma berharap agar dapat bersalin secara normal...nak ar gak aku rasa digunting, dijahit bagai...sebabnya bersalin secara czer aku dah rasa kan...hehehe...

klah, aku rasa tu jeklah coretan aku ari ni...dah namanya aku malas kan, so tak bleh ar naip pepanjang...ni pun rasa ngantuk bangat ni...nak tido jek rasa sebab malam tadi tido aku sering terganggu ar...klah...tata bloggg...

1 comment

Wednesday, January 28, 2009 10:20:00 AM

biasala tu.. penyakit M mmg cam tu la.. menyerang orang xkira tempat, masa n keadaan..huhu

Post a Comment