Tuesday, January 13, 2009

Mengantuk...

pagi ni rasa ngantuk sesangat...nak bukak mata pun cam tak larat...aiyakss...bangun pagi tadi pun dah lambat...kul 5:45 pagi baru aku tersedar...walhal sebelum tu dah sedar pun, cuma mata cam berat tuk dibuka kan..so aku sambung ar tido lagi...alahaiii....ni mesti malam tadi aku asiknya terjaga dari tido...tah ar...rasa tak selesa pun ada...mengiring tak selesa...ke kanan ler ke kiri ler, terlentang semenya serba tak kena...aduyaii..naper ek...pe yang aku sedang fikirkan ek???aku sendiri pun tak tau...

bangun pepagi, macam biasalah...rutin harian aku diwaktu pagi...kemas meja makan...kemas ruang tamu...kemas dapur...basuh pinggan lam sinki hasil tinggalan hubby pada malam hari...sebabnya sebelum tido pun aku akan pastikan dapur berada lam keadaan kemas...hurmm...dah siap kemas dapur, masak air secerek...pastu siapkan beg sekolah anak aku...sarapan dia bagai...semelah...lebih kurang jam 6 lebih gak ar aku baru p mandi, solat bagai...pagi tadi mek aku bangun awal ar plak...kul 6 dah bangun...rupanya dia sedar awal sebab lampin dia dah leaking...ni sebabnya sebelum tido aku kelupaan nak tukar lampin dia...keletihan melanda diri aku sejak dua tiga menjak ni...petang hari pun aku dah jarang nak masuk dapur tuk masak...letih ar...cam tak cukup nafas jek kalu nak bernafas skang ni...tah ar...mungkin masanya tak lama lagi kut...alahaiii...

klah...tu jek citer yang aku rajin nak menaip ini hari...mata dah tak larat nak bukak ni...tapi jangan harap ler aku nak p layan tido kan...hahaha...so aku dok tercongok gak ar depan pc ni...g pun bos aku ada guest tu...tak pelah...aku rasa terapi paling bagus tuk aku disaat2 aku ngantuk ni, baik aku p ngular kan...tulah yang terbaik....ok tata blogggggggggggg...daaaaaaaaaa....

2 comments

Tuesday, January 13, 2009 10:11:00 AM

tq sbb dtg rumah aku weh.. sorry r time tu big boss aku dtg.. tu la cam kna hadap dia jek sbb org tua tu leh tahan kuat majuknye.. ehehehe... xpat nk men dgn kakak

Thursday, February 12, 2009 5:23:00 PM

Some of the content is very worthy of my drawing, I like your information!
costume jewelry

Post a Comment