Wednesday, January 14, 2009

Nak Balik...Nak Balik...Huwaaaa...

aku rasa tak sedap badan ni...idung pun dah stat berair2 ni...dah abis sekotak tisu aku guna tuk lap sisa air hingusan yang keluar...ayakss...flu again and again???huwaaa...tak leh jadi gini...so i think i need a rest la...balik dan berehat...tapi kalu aku balik kang, aku kena datang balik, amik kakak kat taska...so takmo memenatkan diri aku yang memanggggggggggggg dah penat bangat...aku rehat kat opis jelah...kang sampai satu masa, harus aku balik ni..

bos aku tadi ada kol bitau yang dia tak masuk opis ari ni...kul 10 tadi katanya dia ada miting ngan Transmile Air kat Subang...pastu belah petangnya dia ada wat flight test lak...hurmmm tak pelah bos...bos tak datang, saya ginilah, dok la tercongok depan pc lam bilik ni sorang2...tepon pun agak kurang berdering jek hari n...herang aku...derang cam tau2 jek bos aku tak masuk opis ini hari...bagus2...oklah...aku dah tak larat...ngantuk pun ada ni...mau aku balik jap2 lagi ni...tapi ada sesaper yang sudi jadi driver aku????huwaaaa...tak larat....tak larat....

ni ada aku masukkan apa menda alah nak panggil ek...aku panggil pengukur ketinggian la...aku beli kat kedai buku popular kat jusco dulu...sajelah kan...tempek kat dinding umah aku tu, so tiap2 bulan leh ukur ketinggian anak kan...ketinggian aku dan hubby sure tak pat diukur sebab melebihi dari apa yang diprovidekan...takat 165cm jek paling tinggi...
ritu aku ukur kakak ketinggian dia skang barulah cecah 80cm jek...

6 comments

Wednesday, January 14, 2009 2:47:00 PM

musim la sekarang ni ..aku pun dah bersin2 hingus2 nih..tak larat..badan seram sejuk....si kecik kat umah tu pun sama jugak...

Wednesday, January 14, 2009 3:25:00 PM

memang weii...dah ar selesema dulu tak ilang2 lagi...ni ada lagi...aku rasa ngandung kali ni asiklah selesema...hingus ijau pekat tu...ishhh...bilalah nak baik ni weii...tolong la....

Thursday, January 15, 2009 9:44:00 AM

aku leh ukur ketinggian kt situ weh izan... memandangkan aku hanyala 152cm saje... comei kn aku :p hehehe....

wei skang ni mmg musim demam kot... sane sini aku tgk org bermata merah... berhidung merah serta membawa sapu tgn ke sane sini... eben anak dara aku pn tgh selsema sekang neh... jgn la jangkit kt aku... i need to be sehat walafiat tuk menjaga 2 kesayangan aku tuh... sekian

Thursday, January 15, 2009 10:59:00 AM

bleh jek...ko kan jenis yang renek2 ala nora kan...so leh ar ukur kat situ lagi...hahaha...

Thursday, January 15, 2009 11:23:00 AM

eh tinggi mot brape sampai xleh ukur dah tu? shifa boleh lagik tuh..
adeh musim ke skang ni? hope org2 kat sini xdela yang kena.. saye tak suka sakit~!

Thursday, February 12, 2009 5:23:00 PM

Although from different places, but this perception is consistent, which is relatively rare point!
nike dunk

Post a Comment