Monday, January 5, 2009

Mandi Pool & Pencuci Botol Cap Anakku???

hurmm...gambar ni aku amik masa kami pulang bercuti sempena ujung tahun ari tu...mulanya plan nak bawak p mandi kat air terjun kat Lubuk Yu yang terletak di Ulu Jempul tu, tapi memandangkan cuaca agak redup dan ujan cam nak turun jek, makanya hajat dihati dipendam begitu sahaja...
so nak puaskan hati bebudak agar mereka sentiasa bergembira, makanya aku bukak itu pool dalam rumah...aler, aku bentangkan kat brenda umah jek...so bermainlah dua sepupu tersebut dengan riang...hati aku pun gembira bila nengokkan keriangan mereka ini...hehehe...

kakak dan abang hameez (anak bongsu kaklong aku)...yang lelain aku tak bagi join sebab derang seme dah beso panjang...hahaha...
posing tetap posing kan...
suka betul dua berpupu ni main air gini...hehehe...
_______________________________________
hurmm...ekseli dari dulu sampai skang aku ni pakai pencuci botol cap Pureen tuk mencuci botol2 susu anakku itu...tapi semalam p cari kat Billion kebetulan cap Pureen ni kehabisan stok ar plak...dah ler stok kat umah takde langsung ni...usya punya usya...akhirnya aku ternampak cap Anakku plak...uikss...naper sebelum ni tak pernah lak aku nampak cap Anakku ni...dek kerana rege yang ditawarkan masih mampu ku beli, maka semalam terus aku grab sampai 2 botol sekali...yang ada pun semalam perisa epal jek...aku lum pernah cuba, so amik jelah kan...

nilah rupa pencuci tersebut...first time aku tertengok ni...sebelum ni tak pernah lak aku tau kewujudan cap Anakku ni...hehehe...
aku close upkan sikit... Nota dijariku= akukah yang ketinggalan atau aku yang ditinggalkan...ishh...pelik ni...

4 comments

Monday, January 05, 2009 3:44:00 PM

mot akak pun tak pernah terjumpa mot...cam wangi je bau aple tuh mot...rege murah dari pureen ke? akak pun mang dari azali dok pakai pureen tu jek....

Monday, January 05, 2009 3:53:00 PM

ermm...rege dia???semalam beli RM17.90 sebotol...oklah kut...sebab nengok kat jusco tu rm19.90...tu yang mampu nak beli tu...
tah ler kak wangi ke dak...lum bukak lagi pung...hehehe...nak cium bau meh ar datang umah...:P

Tuesday, January 06, 2009 10:11:00 AM

weh yela... gaknye br ujud menatam ni.. aku pn xpenah ketemu meski seminggu 2-3 kali duk ulang alik butik anakku kt tmn tas tu

Tuesday, January 06, 2009 2:20:00 PM

izan jangan kata kau kena tinggal, akak ni pun tertinggal gak.. tak pernah tengok la sabun tu.. selalu guna pureen jek.. ni kena try gak la cari brand Anakku tu.. cam best jek bau epal..

Post a Comment