Wednesday, January 21, 2009

TAG Dari Ida...

uikss...baru aku perasan la...nengok kat blog dia ni... http://ida81.wordpress.com/ lor...rupanya aku telah di TAG oleh dia...hurmm...maaflah ida...baru perasan ni...so tuk tidak menghampakan seorang kawan yang berada nun jauh diseberang lautan...aku gagah gak jawab TAG dia ni...lama sey tak jawab TAG2 ni bagai...hehehe...


1. Do you think you are hot?-not at all...aku ni kan jenis suam2 suku jek...ekekek...

2. Upload your favorite picture of you
Gambar 1
Gambar 23. Why do you like that picture?-
Gambar 1-sebabnya...aku rasa, aku kurus sangat time ni...comel jek...tah bila la agaknya aku nak kurus cam gambar di atas ek...adalah kesempatan tuk aku merasainya lagi...hahaha...
Gambar 2- tah...rasa syahdu nengok gambar ni...rasa cam aku cantik ar tika dan saat ni...hehehe...leh ke berperasaan sebegini???
4. When was the last time you ate pizza?-hari senin yang lepas...makan dominos pizza jek...
5. The last song you listened to is…—hurmm...lagu nursery rhemes...
6. What are you doing right now besides this? -dok menjawab panggilan telefon...asik2 ada jek yang kol nak jumpa ngan bos...ishh...
7.What name would you prefer besides this?-My coming newbon baby...hehehe...dah prepare dua nama dah...
TAG 5 people
1.nora
2. echa
3. ashazida
4. ayang
5. nojah
8. Who is no. 1?—my old friend..yg suka tul terapi seks dikala masa terluang...hahaha...
9. No. 3 is having a relationship with?mazri mamat, muqri danish dan maisarah damia…
10. Say something about no.5–seorg mummy yg mempunyai seorg puteri yang sangat dobok dan debab...geram tul aku ni...dapat picit2 beh gak weii...
11. How about no. 4?—junior aku masa kat itm dulu...
12. Who is no. 2?—1 org ibu kepada Muhammad Aqeef Haiqal yang suka menyengih tu...

1 comment

Wednesday, January 21, 2009 12:20:00 PM

aku cuti seminggu..kat umah tadek internet!

Post a Comment