Tuesday, February 24, 2009

Aku Di Tag Oleh Ayang Dan Asha...

Dah kena tag la plak...sekali dua orang yang dok tag aku...nak tak nak aku buat jugaklah...kang kecik ati lak member kan...so nilah hasilnya ye...

Rules:It’s harder than it looks!Copy to your own note, erase my answers, enter yours, and tag twenty people.Use the first letter of your name to answer each of the following questions.They have to be real…nothing made up!If the person before you had the same first initial, you must use different answers.You cannot use any word twice and you can’t use your name for the boy/girl name question.

1. What is your name : Izan

2. A four Letter Word : Iman

3. A boy's Name : Irfan

4. A girl's Name : Insyirah

5. An occupation : Ideologist

6. A colour : Ice Blue

7. Something you'll wear : Inner

9. A food : Ikan masin

10. Something found in the bathroom: Iodine

11. A place : Ireland...nak p dublin jugak...hahaha

12. A reason for being late: Insyirah la...asiklah buat perangai jek...

13. Something you'd shout : Ishhh...tensinya...

14. A movie title : Ipin & Upin

15. Something you drink : Ice Lemon Tea

16. A band group & singer : Iklim

17. An animal : Iguana

18. A street name : Indah Permai (jalan kat kampung aku)

19. A type of car : Ixora (ni ejaan aku, ejaan sebenar Exora)

20. The title of a song : Iris (Awie)

aku nak tag:

1. ida

9 comments

Tuesday, February 24, 2009 9:20:00 AM

hehehe bagus.. bagusss...

Tuesday, February 24, 2009 9:52:00 AM

upin n ipin ke ipin n upin ni...ehehhe

Tuesday, February 24, 2009 9:59:00 AM

good good..hg dpt A nih...aku je masih blank dn blur..tak reti ar..+ malas pk sama..aku dok 'hang' nih otak full..bnyk tui meeting ..sok aku pi Pulau Tuba..langkwi..hg nak pesan pe2 ke?

Tuesday, February 24, 2009 10:11:00 AM

sha...heheh...memana pun boleh, janji idak ler menyimpang jauh sangat cam orang lain...:P

jot...aku ada nak pesan ni, tapi pesan ngan air liur tak per ke...ke kena uluq² gak...hahahaha... :D

Tuesday, February 24, 2009 11:22:00 AM

emm hg nak pesan pa..habaq mai kat aku..hehe...aku dok rasa tak dan nak pi suping2 la zan oit...sbb kami pas meting semua ahli pengurusan MARA kena pi tgk kg2 orang mesken ke apa tah program kemasyarakat ngan Dato ADUN Kuah langkawi..kira program MARA TURUN PADANG la..huh aku sius nih..rasa sunguh takmao pi..sbb pia kurang sihat..tp apakan daya..aku terpaksa rela..huhuhu..emm nak pa..nak key chain lagi la tuh..

Tuesday, February 24, 2009 11:30:00 AM

erkkk...asik keychain jek...menda lain ar...gamat ke apa ke...aku kan nak dok pantangkan diri tak lama lagi...hehehe...

Tuesday, February 24, 2009 11:48:00 AM

aku nak order seluaq sekerat lutut..HAWAIII..yang ada bunga2..

Tuesday, February 24, 2009 12:11:00 PM

gamat...oowh ya gamat amat bagus untuk ibu yg lam pantang..kan kan..insyallah...kalau tak lupa .....

Tuesday, February 24, 2009 4:13:00 PM

hehehe...kiranya ada dua kiriman la jot...
satu gamat dari aku...
satu lagi suaq sekerat lutut dari hubby aku tu...hahah...

Post a Comment