Wednesday, February 11, 2009

Apa Kes???

apa motif aku buh gambar aku sendiri ni???hehehe...jawapannya hanyalah satu jek...saje nak try test amik guna web cam...hahaha...pelik aku...ishh...cam syok sendiri pun ada ni...hahaha...tolong la...


kesimpulan dari citer ni...takdelah aku nampak gemuk sangat kan...cumel apa...hahaha...ada yang terbeliak biji mata baca statement aku ni kang...bak kata seme orang, dah namanya blog aku, suka hati aku la kan...ekekeke....

6 comments

Wednesday, February 11, 2009 11:44:00 PM

hehe..rasanya dulunyer saiz lagi cumel kot..??

Thursday, February 12, 2009 10:05:00 AM

lama dah takjengok sini...a;a la..takla gemuk sangat..ok je akak tengok...

Thursday, February 12, 2009 10:11:00 AM

kak...gemuk tang perut jek...
muka takdelah sangat kan...kan...kan...hehehe...

Thursday, February 12, 2009 10:43:00 AM

ha are-race dah sound tu...'dulu lagi comel'..ehehe..aku kalo kawan2 ckp okeh lagi..tapi kalo dah en suami 'berckp'...kena amik tindakan segera wei..../me smlm ada org tegur aku preknen....nak nangis wei....uwaaaaaaaaaaaaa...usaha tak berjaya lagi tang perut ni...

Thursday, February 12, 2009 11:59:00 AM

tu muka seri ibu mengandung la...pas pantang..sure slim melim balik...

Thursday, February 12, 2009 2:31:00 PM

heheeheh aku la ni mmg hambik gambo guna web cam mmg agak siksa la jugak.. byg kan entry aku yg hubby aku masak tuh.. aku wak notebook kat daporr.. hambik gambo periok bagai..hahahaha

Post a Comment