Thursday, February 5, 2009

Citer Pasal Jam...

tadi dok refresh² blog ni...terbacalah al kisah sal jam kat blog dia ni...hurmm...cakap sal jam ni kan...aku dah lama impikan jam baru tau...nak beli sendiri aku tak mampu...kalu ada duit pung, mesti ada menda lain aku pikirkan...susu anak ler...pampers anak ler...so last² tak terbeli...kalu tadop tanggungan seperti di atas, mau jek aku p beli dan² ni jugak tuk puaskan hati sendiri...tapi skang kena sabar bebanyak...sesambil mohon doa moga ada yang adiahkan jam tuk aku dari hari ke hari...ada ker???takkan hubby aku nak buang tebiat lak kan...ishhh very² impossible la...hahaha...

bukan per...takat ni jam paling mahal bagi aku yang pernah aku miliki...jam ni..seperti gambar di bawah...cap Swatch yang diberi nama 'Time In Blue'...ni pun adiah dari tunang tersayang masa tahun 2005 dulu...dan aku pakai dari stat dapat sampailah kehari ni...tah ler, banyak² jenama jam di pasaran, aku minat cap swatch ni...sebab simple dimple jek...kulit aku ni terutama bahagian pergelangan tangan tempat terpakainya jam tu, senang alergik...so aku tak leh pakai jam yang jenis besi ke apa ke...yang tali jenis plastik jek leh aku pakai...cam jam dibawah ler...tadi aku dok explore² kat sini...


"Time In Blue"

minat lak aku nak miliki jam jenis ni plak...cantik...aku suka yang simple² cam gini...nampak cam lebih kurang jek seperti jam yang aku pakai kan...tapi nama jek lain...warna pun lain gak...design pun lain...pendek yang kata seme lain la...


"Something New"

simple dimple jek kan...memang aku minat lak...jam for man pun cantik² design dia...hurmm...kalu aku tul² nakkan jam gini...kenalah berdoa banyak² moga² ada pihak² yang mengerti...hahaha...cam ni pun aku kenan jugak...ishh...dapat salah satu pun kira syukur sesangat la...hehehe...
"Once Again"

ke aku kena bermimpi di siang hari atau menunggu bulan jatuh ke riba???tapi tak salahkan bermimpi² di siang hari...manalah tau, mimpi akan jadi kenyataan...hahaha...tolong lah...hehehe...

9 comments

Thursday, February 05, 2009 3:53:00 PM

aik, tadi bukak blog mel, citer pasal jam, ni kau pun citer pasal jam ker.. ni jam idaman kau ke zan, nampak sporty la.. model jam swatch memang cantik2

Thursday, February 05, 2009 4:05:00 PM

haah kak...memang idaman pung...tapi tah ler bila nak dapatnya...hehehe...nengok kat blog mel ler terpanggil nak citer sal isi dihati ni...sob...sob...

Thursday, February 05, 2009 4:29:00 PM

hg nih pun zan..hg kalau kenan gak bren swatch nih hg ajak si haris pi kt PS dah la ehhe...ingt tak dlu swatch kuning hang..masa tuh kita beli kt ps gak kan.kira ok la tuh..ahaks...tapi jam kat ataih nih nmpak cun dn sesuwey pkai apa jenis baju..jubah cam nogha pakai tuh ke., skirt, suar pendek cam nojah pakai tuh ke..

Thursday, February 05, 2009 5:07:00 PM

iskkk.. tu jenis jam sesuai tuk budak baru pandai tengok jam ar... jam nombor nombor tu... cari cam yg dewasa sket.. jam ala-ala dot dot gitu jek.. takde nombor.. hehehhe

Thursday, February 05, 2009 5:59:00 PM

aku selama ni, sebelum keja, aku tak penah ada jam yang harganya lebih dari rm20 hinggit...ni sejak keja je yang jam lebih dari harga toooot..itupun hadiah..kalu aku nak beli sendiri? takde la jawabnya....

Thursday, February 05, 2009 6:07:00 PM

sob...sob...sya...salahkah aku punya impian nak miliki cam budak baru belajar nengok jam tu...kang aku impi nak jam ribu2 saper yang nak layan weii...nak gadai pun tak laku...

sedih ar citer nora ni...setahu aku dia ni mana pernah lekat pakai jam...hehehe

Thursday, February 05, 2009 7:36:00 PM

aku pun hengen jam jugak.. memula nak cap TAG Heuer.. tapi nak dapat tu rasa cam nak petik bintang jek.. huhu tapi ada lagi aku mmg cam nak dekat2 meroyan jek bila lalu kt bonia butik tu.. pon ada gak yg aku minat.. pon tah le akan dapat tidak??

Friday, February 06, 2009 10:22:00 AM

hurmm...sib baiklah selera aku tak sebesar selera dak ayang ni...TAG HEUER tu...mimpi pun lum tentu jadi kenyataan tau...hehehe...

tapi kan, kalu nak mimpi aku jadi kenyataan ngan cepat, nampaknya aku kena p PS ar cari jam cap swatch ni...cam sajesyen pijot tu...ekekeke...

Sunday, February 08, 2009 11:11:00 AM

yer la..sila pi ps..kot ada bren2 yg kenan izan.bukan takat swatch..adidas.abibas,smua ada..hhehehe

Post a Comment