Friday, February 13, 2009

Coretan Terakhir Buat Minggu Ini...

hehehe...cam saspend jek dengan tajuk entry tuk hari ni kan...yelah, rini dah ari jumaat...sok ari sabtu, dan sok² lagi ari ahad...kendian ari senin keje balik...hahaha...arini tadi dalam jam 8:30 pagi ada miting kat sektor aku ni...aku masuk miting agak lewat gak ar...dalam jam 9 pagi gitu..ni gara² kakak ar yang ngengada tadi...takmo kena tinggal...alahaii...pastu miting tuk staff sokongan dah tamat, bersambung lak ngan FOSI² yang terlibat lak...hurmm...pe nak citer ek...rasanya ujung minggu ni tadop apa² aktiviti yang nak dibuat...maybe kami dua beranak dok umah jelah sebab hubby kata dia ada keje sabtu ahad ni...pasang PA sistem kat sekolah mana tah..takpelah...harap² keje dia tu tadop ler bawa sampai ke malam kan...bukan pe, aku riso sikit memalam ni...sebabnya asal malam jek, 'penyakit' aku datang...rasa cam masanya dah nak sampai jek...riso gak kalu aku kena tinggal dua beranak jek...hehehe...

mulanya ari ni sampai ahad hubby kena p kursus kat Janda Baik...tapi tanya dia pagi tadi, dia kata malas ar nak pi...lagipun dia ada keje...aku sukalah kan...asalkan dia tak p jejauh dengan keadaan aku yang hampir² nak sarat ni...dekat² leh consider lagi...hehehe...bukan per, kalu hubby takde, masaklah aku...kakak skang kan anak abi...tak leh ilang langsung abi dia ni...dia jadi anak aku time nak tido jek...tak pelah...aku tak kesah pung...sok² aku lam pantang, abi gak ler yang kena layan dia kan...bangun dari tido jek, mesti abi maner...cari abi dia...pendek kata abi lah segala hal...hehehe...ni aku nak letak gambar aksi kakak dan abi...ada gambar baru 'cool' kan..hahaha...

kakak ni, kalu orang sibuk nak snap gambar, mulalah dia pun sibuk gak nak nengok video upin & ipin kat dalam nset tu...
anak abi kan???betul aku tak tipu...gigih dok cari video yang dia nak...walhal kat nset ni mana ada video tu...
tak pat cari, sibuklah suh kita senyum nak snap gambar kita lak...
bersantai ngan abi dia...cam aku cakap ar...anak abi kan...
enjoy...tengah bersantai...malam dah ni...tunggu nak masuk tido jek...hahaha...
dah abis citer sal anak abi ni...citer kejap² lagi, ingat nak kuar ngan mekda p billion rehat kang, mekda nak beli pencuci botol tuk wafiy tu...kat sana murah lagi regenya...rm16.90 sebotol cap pureen punya...kalu kat c4 sebotol rm24.90...kat jj lak rm19.90...mahal tu...alang² ada jual yang lebih murah, leh borong dalam 2-3 botol sekaligus kan???oklah...tu jelah citernya...nak layan ceting ngan meke² yang ajak ceting ngan aku ni...hehehe...

12 comments

Friday, February 13, 2009 11:08:00 AM

kasi panas je

Friday, February 13, 2009 11:21:00 AM

mulalah dia...tau ar ko tu 'penagih seks tegar'...lama tak dapat ek...maklumlah somi sedang kesakitan...tapi dia sakit kepala kan...bukan 'kepala' lain...leh lagi kut...hahaha...ya ampun...pe aku me luc ah ni...ni kena badi si nora la ni...ekekeke...

Friday, February 13, 2009 11:36:00 AM

ye la zan. aku rasa minggu depan kot baru dapat. biasanya kalu sakit camne, aku gesel ada respon. kali ni tak respon, siap dia ckp, "next week bole dak b?"
camno?

Friday, February 13, 2009 11:43:00 AM

hurmm...aku simpati ar...tunggulah dia sehat walafiat dulu...kut ye pung ko ni...sabarlah sikit weii...

Friday, February 13, 2009 1:25:00 PM

erkkk..ni kisah izan n nurin ker kisah si nogha gesel laki dier...ermmm...blog sapa sebenarnya ni..takperlah gha..mu gesel tak dapat..mu plus plak ler..tak dapat jugak..mu simen terus...

Friday, February 13, 2009 3:20:00 PM

eh eh eh..

Friday, February 13, 2009 3:25:00 PM

naper yang???speechless ker???
hahaha...

Friday, February 13, 2009 3:32:00 PM

aku tak perlu pun nak gesel2...tak caya tanya ibu hanan...kan ibu kan???hahaha...

Sunday, February 15, 2009 9:18:00 AM

rambut dak hanan ni mcm baby maisarah....ke depan...mcm boy kan...masuk mata aje....sian kat bb...tapi aku guna sepit bawak rambut ke tepi kepala....nampak gigirl skit...

Sunday, February 15, 2009 11:48:00 AM

tuh la emie..nih cerpen nogha ke cerpen izan nih.acu cuba citer kat aku sat..pepun..aku tanak la melucah lam sini..aku kan bersupan santun...lagipun aku tak besa mencarut2 nih hahahahahaha...

Sunday, February 15, 2009 11:55:00 AM

suka la tengok pipi kakak hanan..gebu dan putih...tomey ja tuh...

Monday, February 16, 2009 11:40:00 AM

hang lum nengok pp aku lagi...lagi gebu jot...mesti hang geram jugak...hahaha...

Post a Comment