Monday, February 16, 2009

Kisahnya Citer Upin & Ipin

hurmmm...seme orang dah tau...Kisah Pengembaraan Geng Upin & Ipin dah ditayangkan di pawagam bermula 12 Februari yang lepas...alahaii...ekseli aku ada gak berhajat nak bawa si kakak ni nonton wayang citer dua dak botak ni tau...tapii...bila dikaji sedalamnya riso pun ada...bukan per...pes riso dia wat perangai lam pawagam tu...seken, riso mulut dia bising lak lam tu, sampaikan orang² yang datang nak nonton wayang tak leh concentrate ngan citer tu...macam² ler...banyak perkara kena fikirkan kan...hurmm...tunggulah bila kakak dah pandai bawa diri nanti...akan ku usulkan semula tentang hal ni kat abi kakak tu...hehehe...

bukan apa...sejak dua menjak ni, sejak dia pandai menonton citer ni...asiklah nak nengok video citer upin ipin ni yang ada kat dalam nset kitaorang...masak gak dibuatnya...asiklah nak nengok...so melihatkan si anak yang beria² nak nengokkan citer tu, maka si abi yang kasihkan si anak dengan rajinnya mendownload kesemua citer upin dan ipin ni lam laptop kat umah tu...asal si anak nak nonton, dibukanya laptop tersebut...selesai satu citer...nengoklah gambar yang paparazzi dok snap ketika si anak sedang tekun nonton citer tersebut...hehehe...

sedang tekun nonton...panggil pun wat tak tau jek...huh...

gambar ni hubby snap malam tadi...sebelum masuk tido...sibuk nak nengok pin...pin...so layankan jelah...

so korang dah nengok ke citer derang berdua ni kat pawagam...ada yang dah nengok citer ni kata best citernya...alahaii...ni buat aku teringin gak nak nengok...tapi susah ar jugak kan...so aku nunggu pirate copy punya cd leh dak???aci ke dak gini...hahaha...tak pun aku nak suh si nora yang copy cat tuk aku...hahaha...aku suka dengan karakter dak upin & ipin ni...cumel jek...bila nengok episod derang kat tv tu pung kelako...ni kang pulak citer kat pawagam...ishhh...gelora rasa dijiwa ni...alahaii...makan tahun gak aku tak masuk pawagam ni...ishhh...saper yang sudi bawa aku ni ek???ada ker???:P

12 comments

Monday, February 16, 2009 10:24:00 AM

kalo ko dapat beli yang pirate copy, muleh aku pinjam erk.. tapi taknak tgk ngan cd ko, aku nak burn cd lain.. muleh tak

Monday, February 16, 2009 10:30:00 AM

baru2 ni ada pegawai aku dah pg tgk..dia tak ajak aku pung..huhhh...

Monday, February 16, 2009 10:30:00 AM

uikss...nak jugak tu...
ingatkan aku sorang jek...hehehe...ada ke joi yang nak copy cat kan tuk kita ni...hahaha...

Monday, February 16, 2009 10:31:00 AM

aler...sha...pegawai ko tak ajak ko...aku pun dia tak ajak...sampai ati...huh...

Monday, February 16, 2009 10:34:00 AM

behnyer la hanan nak tengok dendiam camtu.. aqeef ni tak tau la camner aku nak tanamkan sikap suka tengok tb pada dia neh.. yg dia tau... tutup tb.. bukak tb.. pastu buat hal sendiri.. payah tul.

Monday, February 16, 2009 10:35:00 AM

eh zan, bawak je la budak tu tengok wayang..takpe nyer..mesti bising jugak, biasa la bising, kan ke citer budak budak...kita g sesama? mau?

Monday, February 16, 2009 10:36:00 AM

sya...diam kata ko???tu pun aku kena sorokkan cursor tau...kekadang tanpa kita sedari dia leh shut down ini laptop tau...hangin gak aku ni...

Monday, February 16, 2009 10:36:00 AM

nora-mau² kalu yang mengajaknya membayar itu tiket...memang mau sesangat ar...hahaha.. :P

Monday, February 16, 2009 12:01:00 PM

mmg dak kecik nih suka citer upin ipin yer..nnti leh nengok ngan adik lak..hehe

Monday, February 16, 2009 12:42:00 PM

bukan takat dak kecik jot...aku pun suka gak...hehehe...

Monday, February 16, 2009 2:39:00 PM

kat anjung kedai buku tu ada jual cd upin ipin.. xpayah sesusah nk burn beli sedia ada jek..

Monday, February 16, 2009 2:51:00 PM

yang cd tu episod yang sama jek cam kat dalam tv tu..episod setahun kemudian...dari abiskan duit li cd...baik donload jek kat youtube...lagi jimat...skang kan ekonomi sedang meleset ni...hehehe...

Post a Comment