Wednesday, February 11, 2009

Ngantuk...Penat...Semuanya adalah..huwaaa...

ekseli aku baru sampai opis ni...penat...ngantuk semenya ada...ishh...pepagi tadi p cek up cam biasa...kali ni kakak pun cek up sekali...aku cam tak puas hati sikit ngan cek up kali ni...fesnya kencing aku kotor +1...ayakss...mencik ar gini...nak kata aku kurang minum air masak, dah berbotol dah...so kesimpulannya aku kenalah repeat cek up neks week plak...mencik...dan tadi aku dapat surat dari doktor situ tuk dibawa pergi ke Hospital...tengoklah bebila masa aku free nanti, akan aku ke sepital tu lak..arhh...malas ar cek up kat sepital tu...lagilah lembab kan...

klah...malas dah ni nak naip...dah ar ngantuk sesangat ni...ada aku layang tdo kang jap lagi..klah..daa....

5 comments

Wednesday, February 11, 2009 3:38:00 PM

apesal kencing kotor?
tak basuh ke ? haha

Wednesday, February 11, 2009 3:41:00 PM

tah...terlebih perisa kut...manalah aku tau...beselah orang ngandung senang dapat jangkitan kencing kotor bagai weii...

Wednesday, February 11, 2009 4:46:00 PM

LA NIH mmg la panas..so mmg kena minum ayaq bergelen2 la izan oit.aku kat ofis nih tak larat minum ayaq dn pi toilet dh...maklumlah kt kedah la nih musim kemarau...bulan lepas musim salji hehheehhe

Thursday, February 12, 2009 7:21:00 AM

adoila zan,bercinta sungguh kalu dah kena p sepital..kalu pantas xpe gak..teringat kisah aku tahun lepas.kalu byk duit,baik g private jer..for sure cpt.yelah,berbayorkan.masalahnyer..ado???hehehe..

Thursday, February 12, 2009 1:04:00 PM

takdo...kalu en somi kaya raya...tak hingin ler aku berjanggut nunggu giliran tuk cek up kat situ weii...maunya terus ke pakar terus...hahaha...cam eksyen jek ayat aku ni kan...tak bersyukur langsung...hehehe...

Post a Comment