Friday, March 27, 2009

Alhamdulillah...

hurmmm...pe aku nak citer ek...kalu nak ikutkan banyak sangat citer yang aku nak kongsi ngan seme orang terutama pembaca2 yang mengikuti perkembangan blog aku ni...semestinya kisah pengalaman aku bersalinkan putera hero aku ni secara normal kan kan, tapi lum nak tertaip lagi la...hahaha...leh gitu...tunggulah masa yang sesuai...ni pun aku online kejap sebab aku nak bayar bil astro..so sesambil tu amik masa sikit nak update ini blog...kan bersawang lama2 ada yang tak tau keujudan blog aku ni...hahaha...tolonglah...

klah, nak cite sal ari ni...ari ni jumaat kedua bagi bb irfan...means bb irfan dah berusia seminggu...alhamdulillah, dia semakin sehat dan amatlah kuat menyusu...memang mengecut tul aku ni...hehehe...dan ari ni merupakan hari last aku mengurut ngan seorang kakak yang hubby aku amik dari pandan jaya...aku mengurut ngan dia selama 3 hari...memang beh ar lepas kena urut kan...dia urut satu badan, pakaikan bengkung, param, pilis dan ikatkan rambut aku tinggi2...hahaha...kali ni aku betul2 rasa cam dalam pantang tau...kalu dulu, masa bersalin kakak manalah aku pakai pilis, param bagai cam gini tau...ekekeke...sabar jelah...

nengok tu...siap ada pilis kan kat dahi2 aku ni...terang jadi penglihatan aku ni...hahaha...rambut lak, bapoknya ketat dan kemas kakak tu ikat...hehehe...ni gambar pagi tadi ni...

ni wajah terkini Irfan...

apa lagi aku nak citer ek...cam dah kekeringan idea lak ni...ekseli bb irfan dok tengah nyusu tu...aku suh abi dia bagi susu yang diperah dalam botol...sesambil ni jap2 lagi aku pun nak perah susu gak...eheheh..klah...daaaa...

10 comments

Friday, March 27, 2009 3:45:00 PM

itu jek? mana gambar baby ? si sara ni sibuk nak tengok nih

Friday, March 27, 2009 3:58:00 PM

anak lelaki memang cenggitu.. kuat menyusu.. ntahnyer la.. bukan setakat sara.. aku pun nak tengok jugak.. tempek banyak skettt...

Friday, March 27, 2009 3:59:00 PM

lor...ngaper susah sangat...jemputlah kerumah weii...datang hari2 pun leh...leh jadi bibik mingguan aku...hahaha...bergetah tul umah aku skang...nak berpijak pun tak sampai ati...hahaha...

Friday, March 27, 2009 4:05:00 PM

lor...sekeping jer gambornyer..
hampeh tul...muka irfan ni nak macam muka kakak dia hanan la..
woi..hang jangan dok bersila tau..sebab kali ni hang bersalin normal..sat lagi buat2 lupa plak...kikk..kikk...kik

Friday, March 27, 2009 4:07:00 PM

aku tak dok bersila pung sue...tu dok atas sofa sambil kepit2 sebab bengkung dia sampaikan ke paras peha...punyalah ketat...ekekek...

Friday, March 27, 2009 5:05:00 PM

wow berbengkung ketat tu.. kompem ramping zan lepas pantang ni.. kalau leh kau jangan tinggal sari pun bengkung ni tau.. memang insyallah boleh kempis perut kau tu..

irfan sebijik cam muka kakak nurin dia.. memang potokopi

zan, berapa kakak tu caj untuk 3 hari berurut.. dia leh pergi mana2 tempat ker?? mana la tau kot2 akak nak bersalin plak, boleh ler cari kakak ni.. oo kena amik dia ek.. dia tak leh datang umah kita sendiri ker..

Friday, March 27, 2009 5:06:00 PM

hoh bola r aku dtg lagik skali.. xpuas r tgk kejap harituh.. kate balik jengka.. kalu idak leh aku tiba uma ngko weh.. hahah tunggu jek ler kann..

:-Mek na-:
Monday, March 30, 2009 9:24:00 AM

heeeheeheee...best kan kak zan pakai param,pilis dan segala benda tu...rasa panas je badan...teruskan berpantang...pasni masuk keje slim la akak...bb irfan macam muka kak hanan la...

SELAMAT BERPANTANG DENGAN JAYANYA tau....

Monday, March 30, 2009 12:49:00 PM

zan (mot) ko utang akak entry pasal bersalin normal ni tau..ehehe
walaupon ko kata bersalin ceaser beh..tapi aku tak puas ati slagi ko tak cite pasal bersalin normal..ekekke
nanti sile bg kontek number tukang urut yek... macih

Tuesday, March 31, 2009 8:14:00 AM

aku baru ada didunia maya ni...beberapa hari lepas aku mengina di 'hotel bajet' di kemaman ni..ehehehe.....semoga berpantang dgn jaya..pilis tu amat baik utk mata tau...maklumla urat byk putus kan...sbb tu leh rabun2 bagi siapa yg tak rabun sebelum tu....kalo tak dijaga betul2...

Post a Comment