Monday, March 2, 2009

Happy 27th My Dearie Husband...HARRIS FATIMI HJ ABDUL RASHID

hurmm...rini genaplah 27 tahun umur my dearie hubby...hahaha...kiranya dia ketinggalan 1 tahun di belakang dari umur aku...alhamdulillah, bersyukur kepadaNYA kerana memberi kesihatan yang baik kepada hubby, dikurniakan rezeki yang berganda...dan harapan aku moga hubby dapat menjadi "abi" yang baik for our Hanan Nur Insyirah dan HNI baby...lebiu so much my dearie hubby...tanpamu idupku tiada bermakna...

My Lovely Hubby...
Loving you is the thing I can't stop doing...
Proud to be your wife,
Proud to have you as my lovely hubby forever...

ni kek besday yang ke 25 tahun (2007)

potong sorang² ler bang ek...masa ni aku sedang sarat mengandungkan si kakak...*******************************
ni plak kek besday yang ke 26 tahun (2008) betul kan, sedari kecil lagi, kakak ni memang anak abi...hehehe...tengoklah tu...nak nyibuk jugak...

dan kek tuk besday tahun ni 2009...tengoklah malam ni baru nak celebrate...kek pun lum beli lagi ni...tapi hubby kata dia takmo kek, takmo kad dan takmo apa2 pun...pelik gak ni...dan yang behnya besday hubby kali ni, aku lak yang dapat adiah dari hubby...mekasih bang...lebiu so much la...hahaha...adiah tuk besday abang, kena tunggu bulan 8 ler baru dapat...sebab besday aku bulan 8 kan...ihikss..tak pun tunggu ujung bulan ni atau awal bulan depan…adiah ada depan mata…tunggu masa dan ketika jek nak kasi…hehehe.
korang ingat tak???entry yang lepas2 dulu, aku pernah la poskan pasal aku teringin miliki salah satu jam jenama swatch kan...so semalam pagi, dalam kul 11 gitu, hubby ajak aku kuar...lokasinya memang aku tak tau...dah nak dekat sampai ke tempat yang dituju tu, barulah aku tau, rupanya kami nak ke KLCC...mulanya terpikir gak aku, wat per nak cari adiah sampai KLCC perginya...kat tempat lain tadop ker...aku ikutkan ajalah kan...bila aku tanya hubby kita nak kemana, dia just cakap, ikut jelah...yelah, aku ngah ikut la sebab masa tu lam kete dah...hahaha...bila tiba kat kedai Swatch yang terletak lam KLCC tu, hubby suh aku masuk dan pilih jam mana satu jadi pujaan hati...wahhh...senyum meleret la aku...mekasih la bang...ingatkan apalah yang surprise sangat tu...hehehe...
dan tanpa membuang masa, aku terus memilih jam yang aku berkenan...yakni "ONCE AGAIN" seperti dalam gambar di bawah...hehehe...aku kan jenis yang simple2 jek..tak minat yang cam gegirl sangat...hahaha...gi pun kulit aku alergik kai yang jenis cam besi ke apa...so dah aku minat yang cam gini, hubby hanya menurut jelah kan...ihikss...sebelum ni aku pakai yang "TIME IN BLUE"...masih in good condition...aku sayang bangat ini jam..original tu...bukan senang nak dapat...hahaha...

memula kita nengok paperbag swatch dulu ek...tadaaa....ni isi dalam paperbag tu...hehehe..."ONCE AGAIN" kini milikku...asyik...asyik...bila jam tersebut berada di pergelangan tanganku...alahaii...behnya...lepas ni leh melaram jam swatch yang baru...yeyeye...antara outlet2 swatch di Malaysia...cehh...kat Pavilion KL pun ada...mulanya aku ingat hubby nak ajak p Pavilion, sebab aku lum pernah sampai sana...tapi hubby kata, Pavilion dia lum kaji lagi, tu yang ke KLCC tu...tak pelah kan...

hehehe...to my lovely hubby...mekasih bebanyak...kalu sendiri nak beli, mang tak mampu ar...mungkin still skang jadi angan2 jek...cam ler abang tak tau sayang ni kan...kalu nak li tu, ada jek alasan, menda lain banyak lagi yang penting...mekasih banyak2 tau...

15 comments

Monday, March 02, 2009 2:10:00 PM

mekasih yg abang..ops...

Monday, March 02, 2009 2:31:00 PM

aik..besday haris ke besday ko?asal ko dapat hadiah?

Monday, March 02, 2009 2:37:00 PM

ish nih sudah melampau..ada ka patut haris bgi hadiah kat luvly wife dier..tak leh jadi izan..(ayat jeles nih heheh) tpi aku rasa zan ..nih kira besday ko in advance nih..buln 8 nih aris tak bgi dh nih hhuhuu..pepun syoik la tuh dpt jam baru..zan pekata gelang emas tuh hg pkai belah tangan stu lagi..nampk kerowded ar...yg tuh just kai jam je..ok tak sagestion aku nih..

Monday, March 02, 2009 3:44:00 PM

punye la byk pilihan swatch tu.... yg simpel camni gak ko minat... aneh...

Monday, March 02, 2009 4:01:00 PM

pukul berapa Dato' harimau ?...wekekeke
bau kedaiiii tuuuu

Monday, March 02, 2009 4:37:00 PM

aku minat gak yg cenggini..kalo pakai pakaian santai..sesuai sgt...kalo gi keje pakai yg jenis besi,kalo bersantaian...pakai cenggini..sweet pe...

/me teringat jam seakan2 mcm ni tapi murah je jam tu...tapi yg best jam tu angka nombor ARAB...ada sesape ingat tak jam tu?

Monday, March 02, 2009 4:50:00 PM

ingat2..ingat ..masa tuh masa kat itm jengka bandar bersejarah tuh..yer la jidah ai ingt...kalau ingt leh dpt hadiah ke???heheh

Monday, March 02, 2009 8:38:00 PM

asha--kompem aku tak ingat jam mana satu...aku dah ilang ingatan dah weii...tolonglah...

pijot--weii..cadangan hang aku tolak mentah2...mana leh buh gelang tu kat belah tangan kanan, sebabnya kat belah kanan dah ada gelang tangan gak...takkan nak pakai dabel lak weii..

jah--haah...aku pun pelik gak, naper aku minat yang cam gini ek...pelik ni kan...hahaha...

nora--tahun ni tukar ar plak kata laki aku...besday dia aku yang dapat adiah ok...tapi memang besday dia tau...:P

Monday, March 02, 2009 10:19:00 PM

wahh...best..best..dpt jam lagik..

Tuesday, March 03, 2009 12:11:00 AM

Izan.. sronok ekk dapat jam baru sempena birtday org lain.. :P ingat birthday izan kena beli hubby lak present nanti dia 'menajuk' pulak :D

Tuesday, March 03, 2009 5:22:00 AM

akk pun pelik, nape la dlm byk2 design kt swatch tuhh, izan leh berkenan yg gini..heheh..
sory ekk..!

Tuesday, March 03, 2009 8:20:00 AM

uishhh..best la..besday orang lain,ko lak yang dapat hadiah.bagus juga macam ni kan..bertukar angin..tu la asal ko tak pilih jam yang cantik2 skit.memang simple miple la ko ni......wawwawaawa

Tuesday, March 03, 2009 8:45:00 AM

uikss...kak da...sue...ok per...tu jek yang aku berkenan...yang lelain aku tak kenan...g pun rege dia AGAK membebankan en hubby la...hehehe...ok per design ni...cam sporty pun ada tau...:P

Tuesday, March 03, 2009 9:21:00 AM

yer la..cita rasa masing2 berbeza kan..
kalau aku pun suka yang simple juga..tapi yang besi2 tu tak leh la aku nak bergaya..kulit aku pun alergik juga...kalau emas tak apa..

Tuesday, March 03, 2009 11:38:00 AM

nie hari jadi sape ni....wife ke hubby...wakakkaka..dah terbalik plak...

Post a Comment