Wednesday, March 11, 2009

Korang Pernah Cuba Tak???

Mencetak Foto Digital dengan menggunakan hujung Jari, Mudah Dan Menjimatkan.

Sekarang ia sudah menjadi sangat mudah bagi seorang pengguna kamera digital untuk mendapat foto digital menulis dengan mencetak menggunakan pencetakan foto teknik online. Begitu banyak kemudahan dan keuntungan pencetakan foto menggunakan teknologi online kerana teknologi ini membuat seorang pengguna teramat puas dan menjimat masa dan tenaga
Pengguna digital kamera tidak perlu memeningkan kepala untuk menyimpan foto-foto yang sedia ada didalam cakera keras di setiap komputer dan mencari masa untuk kekedai foto untuk mencetak foto .Kini pencetakan foto online membantu pengguna kamera digital membentuk album foto online semudah hujung jari anda sahaja.


Sekarang terdapat satu online percetakan foto digital : sila click http://www.eoe.com.my/ untuk keterangan lanjut..

malah http://www.eoe.com.my/ juga sekarang terdapat promosi terkini untuk mencetak gambar size 4R hanya pada harga 0.30 sen sekeping dengan kos penghantaran percuma jika mencetak lebih dari RM 35.00, dan bagi size gambar 5R hanya 0.50 sen sekeping,Mudah, menjimatkan dan sangat senang dan pantas cara untuk mencetak hanya perlu mengikut prosedur seperti di bawah

Malah berita baik http://www.eoe.com.my/terdapat lebih dari 25 cawangan terletak di tempat dekat sebagian besar di Klang Valley, tempat yang paling terhampir seperti Pasaraya Besar Tesco, Pasaraya Jusco dan Pasaraya utama seperti 1 Utama, SACC Mall dan KL Sentral!
Jika anda anda ingin tahu dengan lebih lanjut lokasi cawangan
http://www.eoe.com.my/
Sila kunjungi EOE Online dan melihat sendiri!
Apa tunggu lagi cepat bertindak.. jimat kan??

6 comments

Wednesday, March 11, 2009 2:26:00 PM

semakin canggih.. tak lama lagi ada teknologi bayang jek nak makan apa.. pastu terus jek terhidang makanan.. alangkah seronoknya

Wednesday, March 11, 2009 2:28:00 PM

wahh...tu kira tahap pemalas sesangat tu...
tapi leh jadi jugak weii..semenya di ujung jari..hahaha

Wednesday, March 11, 2009 2:59:00 PM

wah canggih mmg canggih..la nih album pun online kan...

Wednesday, March 11, 2009 3:04:00 PM

tau xpe

Wednesday, March 11, 2009 4:20:00 PM

xde pn cawangan kt2 ngan aku neh... mendatangkn amarah

Wednesday, March 11, 2009 4:25:00 PM

erkk...aku ke yang kena marah...ko kan dok lam utan..so kenalah paham...sana lambat sikit nak menyampai...hahaha...tolonglah...:P

Post a Comment