Wednesday, March 4, 2009

Sama Tapi Tak Serupa Pung...

tadi...aku nengok kat blog kawan pcm aku SINI, sebab dia baru jek update dia punya blog tuk hari ni...tak sangka ar plak...sama...tapi tak serupa...hehehe...sabo jelah...so korang nengok gambar dibawah...apa yang sama??? tapi tak serupa pung...hehehe...sila layan gambar dibawah...

sajelah aku amik gambar posisi cam gini...tidak memandang itu kamera...sebabnya nanti korang akan jelas nampak kegemukan aku ni... ni lak gambar member PCM aku tu...dia kurus lagi...tak macam aku...g pun dia baru jek 26 minggu...aku lak dah 36 minggu...tentulah tak sama kan...hahaha...nak jugak tu...:P

tapi kan, nak dijadikan citer, masa aku p cek up pagi tadi...aku kan orang first...no giliran aku 3001...maksudnya aku orang pertama amik no tuk ari ni...tapi kan... masa aku dok tunggu nombor aku dipanggil, adalah sorang minah ni, dia ngandung gak, baru nak amik no giliran...hehehe...korang tau???alahaii...cam boria lak aku rasa, sebabnya baju aku dan dia sebijik sejibon...gambar tiadalah sempat aku amik ok sebagai bukti penyiaran...

yang aku nak tergelaknya dah ler dia pun pakai tudung kaler pepel gak, kain pun kaler itam gak...alahaii...aku wat bodo jelah, sib baik lah tadop orang tego yang kami ni kembar ke apa...sebab nak dibandingkan aku ngan minah (bukan nama sebenar) tu, aku big size dari dia...so kira selamat ar...hahaha...sib baik la cek up aku abis cepat...hehehe...ni nak kira kes malu ke idak???aler, bukannya JJ jual baju ni tuk aku sorang jek yang beli kan....belasah jelah...dan bukan aku tak berbaju pung...hahaha...

9 comments

Wednesday, March 04, 2009 3:07:00 PM

wakakakka..kita boria....nasib baik awak boria ngan org lain..tp takpe..sure org ingat uniform kan...hahahhaha..mmg baju ni jual berlambak2 kat jj..so normal la kalo terjumpa kalo ader org pakai gak..wakakakka

Wednesday, March 04, 2009 3:15:00 PM

tau tak per...ingat nak suh pihak jj design baju tuk sorang jek...so takdelah jadi kisah boria bagai ni...hahaha...

Wednesday, March 04, 2009 3:32:00 PM

ekekekek...yer la kan..aku pun malu kalau terserempak pakai baju sama gitu..tapi terpaksa la buat bodo jer...dah satu kayu kan..!!!!ekekkeeke

Wednesday, March 04, 2009 4:22:00 PM

kak izannn...baju org pun same la...tp same ngan kawan akak tu...tak caye..try ler tgk kat fp org...hehehe...

Wednesday, March 04, 2009 4:30:00 PM

izan ko ngandung kembo 4 ke... bapok beso perut

Wednesday, March 04, 2009 4:48:00 PM

ya ampunnn..! suma kes sama baju ehh..wakakaaaa..dh musim ngawan sama, so baju pun sama la ekk..dh tentu made of JJ jugak..

tp tantekk ar baju tu..I jelesssss..nk jugak..tp nanak peknan gi..hu hu

Wednesday, March 04, 2009 4:50:00 PM

ralat: nanak peknan gi means, xnk peknan lg dlm waktu terdekatt..takut Izan salah faham lak..

Wednesday, March 04, 2009 6:01:00 PM

ermm..takperlah kalau baju sama..lepas ni zan, ko pas2 ler ke orang lain plak yang sewaktu dengannyer tuh..hehehe...noj, aku rasa perut izan kecik ajer..tapi baju dier yang besar...

Thursday, March 05, 2009 9:35:00 AM

mie...aku rasa, kalu aku pas² baju ngandung aku kat ko, rasanya tak sajak dengan kekurusan ko tu...ko beli lain ar...hahaha...

kak izza-sementara masih bertenaga nak push ni, baik cecepat tambah zuriat...ekekeke...rezeki tu..:P

ct-akak dah nengok dah, mang sama pung...maklumlah cap JJ kan...hahaha...

noj-mana ada aku ngandung kembo weii...ko ni kut ye pun perli tak yah ar ayat kaber² gini...aku paham dah...hahaha...:D

Post a Comment