Wednesday, March 11, 2009

Yang Diorder Telah Sampai...

kan entry sebelum ni ada aku citer sal kain bedung yang aku order kat SINI...syukur sesangat...semalam aku order, rini dah sampai...sukanya...suka bila barang yang diorder telah sampai ke tangan aku...hehehe...so nilah rupa kain bedung tersebut...aku amatlah puas hati sebab memang lembut sah 100% cotton...nanti leh order lain sebelum aku selamat bersalin nanti...hehehe...

nilah parcel yang ditunggu²...walhal baru semalam diorder...hahaha...
barang yang terdapat dalam parcel di atas...
tadaaaaaaaa....2 helai kain bedung kaler merah...tadop kaler lain dah...amik jelah apa yang ada...hehehe...
ni dia...bila aku cuba bentangkan...beso gak ar...
*Size: 36″ x 36″ (92cm x 92cm)**Material: 100% cotton flannel*
aku memang cukup puas hati la takat ni membeli secara online...beselah...semenya di hujung jari kan...orang pemalas cam aku ni...hahaha...lalalala...
ni video cara pemakaiannya...hurmm...kemas giler...

15 comments

Wednesday, March 11, 2009 4:11:00 PM

aku suke yg hello kitty tu.. lebih menyerlah..

Wednesday, March 11, 2009 4:12:00 PM

aku ingat nak li kaler biru...tapi takde lah...so amik jelah kaler merah ni...ada pun kaler pink...hehehe...merah kaler selamat...:P

Wednesday, March 11, 2009 4:21:00 PM

rege bape inggit kain ni wei

Wednesday, March 11, 2009 4:22:00 PM

ada kaler merah ang ang ja ka wey...baby2 kan sesuwei kaler lite blue ka pink ka..tpi ok la..merah membara..

Wednesday, March 11, 2009 4:24:00 PM

uikss noj..sila klik kat perkataan SINI tu...situ seme ada detail weii...letih jek aku bagi penerangan seme...ko nak wat per...takkan dak darryn tido bedung lagi...hehehe...

aku jawab dah ni...

Wednesday, March 11, 2009 4:28:00 PM

tu mummy daryn la tu nk berbedung dikala ketiadaan hubbynya itu heheh

Wednesday, March 11, 2009 4:30:00 PM

DULU AKU BUAT SENDIRI JE..cari kat KL>...jenuh cari kat kedai2 kain....kain ni susah nak cari wei....masa kat kedai tu pun...terperuk letaknye...mmg susah cari...tapi mmg lembut....nojah tau mcmana

Wednesday, March 11, 2009 9:54:00 PM

eh. bedung ni bukan ngan kain lampin pun boles ke? gini la zan, lepas newborn ko beso, ko pas pas plak kat memember.dan seterusnya, dengan cara itu, duit kekawan ko ni, jimat. duit ko je la banyak keluar. ini la dinamakan semangat berkawan. tak gitu?

setuju tak?

erm..tak ek? adakah awak nak hamun saya lepas ni?

Thursday, March 12, 2009 7:24:00 AM

yelah nora...aku setuju...lepas ni aku bagi kat ko jelah...ko paling dekat ngan aku...huh...kata jelah suh bagi kat ko...senang citer...

nak hamun ke tak ni??? :P

Thursday, March 12, 2009 7:56:00 AM

izan, nak tanya, orang tu guna pos laju ke pos ekspress. mana lebih cepat sampai. mana yang dijamin sampai esok??

Thursday, March 12, 2009 8:58:00 AM

bagus la izan. makin hari makin bersopan santun ko nih. Paham pun. kehekeh..itupun kalu aku bole mengandung. kalu takdok, ko bagi je la noja, dia tu aktif bersetubuh sekarang. mana tau dia lekat plak.

lepas ni noja hamun ai pulak la ye?

Thursday, March 12, 2009 9:13:00 AM

gile disane cni... ye ye... mmg kain tu bes klu wat selimut... kte org dh tua ni pn bes tau...

Thursday, March 12, 2009 9:26:00 AM

kak mimi...tak pasan lak guna pos apa...yang pastinya kedua2 pos yang akak cakap tu bukan dia guna...menda apa tah...kelupaan la...tapi kalu yang dijamin sampai esok mestilah pos ekspress kan...tu mang tag line dia...hahaha...ngaper kak???

aler nora...neber gif ap...adanya rezeki mu nanti...

Thursday, March 12, 2009 9:39:00 AM

tak de sebab akak nak pos barang kat kawan.. esok harijadi anak dia, so nak saprisekan dia la.. tq yek

Thursday, March 12, 2009 9:45:00 AM

sila² kak...besday anak saya lambat lagi...bulan 5 ni...tapi tak yah ler akak wat surprise² ek...bagi jek...hahaha...tolong lah...:P

Post a Comment