Thursday, April 16, 2009

Alah Emie...Nojah Tak Ingat Kat Aku Pun...Huh

ni aku mengomen balas blog emie yang dia dengan bangganya menjawab tag dari nojah tu...aku amarah sebenarnya sebab nojah tak tag aku pun...sedih ar gini...nojah lupa kat aku yang pernah dia menyempit tido kat katil aku masa part 1 dulu...alasan dia takut hantu...cehh...muka jek ganas tapi penakut...apalah nojah ni...huh lagi...

so tanpa segan silu aku nak gak jawab tag dibawah...pedulik ar...saper suh tak tag aku...


4 names that friends call U:
♥ izan- ni seme kengkawan yang kenali diri aku panggil nama ni
♥ comot- kebanyakkan kengkawan cyber yang panggil nama ni plak...nama glamer ni...tapi masa kat itm pun ada gak yang gelar aku ngan nama ni...beh per...
♥ kakde- ni plak adik beradik aku yang panggil
♥ sayang - of kos la en hubby yang memanggil aku dengan panggilan sebegini...
note: emie...4 jek dia minta ok...ko buat lebih dari 4 ngaper...tamak haloba ar ko ni...hahaha...

4 most important dates in your life:
♥ 28 Ogos -tentulah besday aku kan
♥ 2 Mac - besday en hubby terchenta
♥ 7 Mei - besday my princess
♥ 20 Mac - besday my prince

4 things you've done in the last 30 minutes:
♥ Bangun pagi, gosok gigi, cuci muka belum mandi
♥ Masukkan kain kotor dalam mesin basuh
♥ Kemaskan meja yang bersepah itu
♥ Menyusu dak irfan sampai kekenyangan tapi dia lum tido ok...

4 ways to be happy:
♥ dapat apa yang diimpikan
♥ dah dapat sepasang cahayamata seperti yang ditarget (cehhh siap ada target tu...hahaha)
♥ dapat kasih dan sayang yang secukupnya... (cam tak cukup lagi ni)
♥ bila en hubby pulang awal ke rumah dari tempat keje...ni paling aku happy tau...

4 gifts you would like to receive:
♥ handbag baru (aku ngidam ni...sbab tak lama lagi nak naik keje kan...haruslah semenya baru)
♥ jam tangan (tapi dah dapat pun)
♥ rantai tangan baru...hahaha...
♥ cincin permata (ni tipu jek ni...saje nak penuhkan 4 gift tu)

4 of your favourite hobbies:
♥ Mengemas rumah tanpa segan
♥ Mengumpul souvenir
♥ Jejalan ke suping kompleks sambil mencuci mata...tak beli apa pun tak per...janji kuar jejalan amik hangin...
♥ mengumpul setem (aler masa jaman dolu2...korang jangan terpedaya ok...)

4 places you want to go for vacation:
♥ Langkawi - sebab masa itu hari p, tak sempat nak naik cable car...ai mengidam ok...
♥ Pulau Perhentian - katanya pulau ni cantik...jom bang kita p jom...
♥ Pulau Tioman - yang ni aku nak p free sebab kat sana ada DCA...leh naik learjet DCA punya kan...mimpikah aku???
♥ Cameron Highlands - kali ni nak p bawak irfan lak...ritu p tak puas jejalan...masa agak suntuk...

4 things always found in your bag:
♥ kamera - penting ni...aku kan pengsnap tegar
♥ handset - ni pun penting jugak
♥ purse - tadop ni abislah aku...
♥ segala mala usb kabel

4 u love so much:
♥ Harris Fatimi bin Hj Abdul Rashid
♥ Hanan Nur Insyirah bt Harris Fatimi
♥ Hadif Nasr Irfan b Harris Fatimi
♥ My family

4 things 'special' for you:
♥ My family - always in my heart and my soul
♥ Rete kami - kereta terutamanya
♥ Candle Light Dinner
♥ Percutian yang tidak dirancang

4 who you would like to answer this survey:
Ena - opismate aku yang sedang menggantikan tempat aku skang...jadilah seorang PA yang berkaliber ok...jangan asik ceting, blog bagai...hahaha...
Sue - PA kat bahagian PPU tu...ha, jangan memalas buat tag ni tau...silakan ye
My Husband - rajin2 la update blog u tu...:P
Sis Ratna - agak2nya dia jenguk ke blog aku ni...:D

4 comments

Thursday, April 16, 2009 8:52:00 AM

haip.. ape lak hasrat nk cincin permata tu leh tipu2? mana tau kot tercapai sapa tau. try r ko wat cam mel tu.. dia kepingin banget enset samsung, dpt gambo jadik la wat letak bwh bantal.. last dpt weii.. haa wat la gitu.. aku pun sdg mempraktikkan cara mel tuh.. hahahaha

kukupink : sori yek mel, aku dh sesebarkan petua ngko nih... hahaha

Thursday, April 16, 2009 9:31:00 AM

hahaha...tak koselah aku praktikkan cam korang...tu kiranya membebankan si somi weii..duit dia duit aku jugak...duit aku, duit aku la...hehehe...:P

Thursday, April 16, 2009 10:15:00 AM

aku x tag ko ke... anbelibebel... mana mungkin aku leh kelupaan... mahap

Thursday, April 16, 2009 10:19:00 AM

yelah...aku sedih ni tau...sob...sob...bila masa aku nak gumbira gini...huh

Post a Comment