Friday, April 17, 2009

Beginilah Rupanya...

Selamat bersiaran kembali...
kan entry dibawah ada aku citerkan yang bekalan botol aku hampir kehabisan...so terpaksalah aku guna storage bags seperti dibawah tuk simpan stok2 susu dak irfan ni kan...cara menggunakannya adalah seperti dibawah...

nilah rupanya...aku ikat guna getah jek...wat cam aiskrim...ikat kemas2 kendian buh lam peti, bila ada permintaan, just rendam dalam air panas...bila dah cair, buh lam botol, kendian bagilah pada yang memerlukan...sekian...

12 comments

Friday, April 17, 2009 4:15:00 PM

wt byk2 stok ye..bgs utk kesihatan ank2...bb yg fully bfeed ni antibody die kuat...kirang susah ler nk dpt penyakit tu...insya allah...tisya pn masih bfeed dh nk dkt 2thn ni.....alhamdulillah susu akk pn masih ada even tk byk mcm dlu

Friday, April 17, 2009 4:17:00 PM

Ya allah...banyaknya stok kak zan...betul la rezeki si irfan...teruskan usaha kak zan nak bagi irfan susu badan..chaaaa yokkk chaaaa yokkk

Friday, April 17, 2009 4:23:00 PM

milo susu satu...ye..

Friday, April 17, 2009 4:26:00 PM

huuuiih banyak tu.. kiranya setiap sebelah tetek dapat sebeg la yek.. bagus2.. boleh perah selalu.. heheh cam perah santan plak rasanya.

Friday, April 17, 2009 4:31:00 PM

kak mimi...perah santan...bergegar satu badan ni time nak perah...hahaha...sabo jelah..

cehh order milo susu kunun...walhal tak minum pun...membazir jek...pe da...

Friday, April 17, 2009 4:39:00 PM

kilang susu hehehe...selamat maju jaya.
cmana nak perah lam plastik eh? ikat kt mesin tu ke? atau ko tadah lam botol lain kendian tuang2?

Friday, April 17, 2009 4:41:00 PM

perah lam botol kendian baru tuang lam plastik la...ko ni yang...pikir logik la weii...

Friday, April 17, 2009 4:43:00 PM

manyaknye! bak sini 1, nk mkn eskrem susu..

Friday, April 17, 2009 4:52:00 PM

gila banyak susu ko ni..tak dapat bayangkan besar mana kopek ko nih zan?

aku agak lagi besar dari tetek nojah ni.

irfan nampak dah tembam ni...haris tak plak aku tau tembam ke tak..ce letak gambar haris satu..nak gak tau, dah tembam ke blom haris tu..hahhahahahah

Friday, April 17, 2009 5:20:00 PM

makin di pam pam si hadif ni... budak susu badan memang semangat kan.. comel..geram je... aku pun nanti nak mintak tunjuk ajar dari ko jugak tuk bf.. hehehe... le kan?? anak kak long aku pun skang ni cepat giler badan naik.. mak dia kurus dah wei. mesti ko pun dah kurus.. selim gitu.

Friday, April 17, 2009 5:52:00 PM

tahniah wei..ko mmg bagus

Friday, April 17, 2009 8:14:00 PM

mekasih la weii...usaha tangga kejayaan kan...harapan aku agar usaha aku ni berjalan lancar...beselah nak jimat uang beli susu ma...hehehe...

Post a Comment