Thursday, April 30, 2009

Blogku Berwajah Baru

hurmm...hai kengkawan...sajelah kan aku nak bertukar angin...bosan dah dengan layout yang ada, makanya aku telah bertukar dengan rupa yang sebegini...pedulik ar kalu korang kata tak cantik ke apa ke...yang penting aku suka...hahaha...

dulu blog ni ada dua kolumn kan...dah aku terlebih rajin, so aku tambahkan lagi satu kolumn...makanya jadilah tiga kolumn seperti skang...dah lama berhajat nak tukar gini, skang baru ada masa...jenuh gak nak menukarnya...sib baik aku cekap kan...hahaha...perahsan ni...klah, happy viewing ok...daaaa....


*
*
*
*
nota dijariku:
kalerful kan blog aku ni...hahaha...oh ya, hari ni hari khamis...my helper akan datang ini hari...sukanya...ada helper, leh makan sesedap sebab ada tukang masak...alahaii...kalu hari2 ada helper gini kan beh...tapi takkan nak amik bibik lak...koselah aku...bela orang indon...hahaha...tolonglah...eh lupa nak kongsi ngan korang seme...kalu korang pun tetiba jadi rajin cam aku nak tingin nak tukar jadi 3 kolumn cam aku tu...korang ikutilah langkah2 di blog DIA ni...korang try la sampai berjaya...tak paham cubalah pahamkan sampai paham...hehehe...selamat berjaya...

8 comments

Thursday, April 30, 2009 8:18:00 AM

cun cun, nanti leh ajar akak ek..sila emailkan pada akak tau cecara nya.. best kan ada helper.. rileks sikit kerja kita.. berapa kau bayar dia? kira gaji hari la yer

Thursday, April 30, 2009 8:20:00 AM

opss akak nak cecara tukar ke 3 kolomn ni, bukan nak tau cecara nak tukar layout

Thursday, April 30, 2009 8:37:00 AM

maaflah kak mi...tadi terlupa nak share ngan seme...so kalu kak mi nak try, klik kat perkataan DIA di atas...kak mi baca dah fahamilah ek...moga berjaya...daa...

kak...helper tersebut adalah adik saya...dia skang praktikal kat sepital kajang...time cuti jek dia datang...hehehe...

Thursday, April 30, 2009 9:55:00 AM

tah nape aku rase cam kaler2 ko neh striking... sakit jdnye mata ai ni tau

Thursday, April 30, 2009 10:07:00 AM

ada jek point dia nk komen tau....huh

Thursday, April 30, 2009 11:20:00 AM

mot, aku nih...kenal dak? add blog aku deh,
pls, n tq...

Thursday, April 30, 2009 11:47:00 AM

wahh...satu paksaan kah ini...hahaha...

Monday, May 04, 2009 10:36:00 AM

nak order bole?? seperti biasala aku kan pengorder tegar.. hahaha

Post a Comment