Saturday, April 25, 2009

Yang Mana Satu Pilihan Kalbu♫♪♫♪♫♪

ni...aku nak tanya korang2 yang berada di luar sana...aku tau, kat luar sana tu ada ramai penggemar tegar Secret Recipe kan...so aku nak tanya la, banyak2 kek yang terdapat di SR tu, kek yang manakah menjadi pujaan hati korang seme...bagi aku la kan, dari sejak mula aku mengenali SR ni sampailah skang, hati aku tetap ler terpaut pada Chocolate Indulgence...yang lelain tah ler, cam tak beh jek...

gini tau...aku ada plan satu plan yang baekkkkkkkkkk punya pada 18 Mei ni...so aku ingat ler nak order kek kat SR ni...kalu aku yang order ikut selera tekak aku, kompem la aku order CI tu...tu jek yang kena dan matching ngan selera aku kan...tapi skang, yang nak makannya ramai...pe cadangan korang???kek mana yang sedap selain CI tu...ce bagi cadangan sikit...

aku ingat nak order yang 2kg tau...baru leh makan reramai...harap2 plan aku ni menjadi ler...ni kat bawah ni testimoni aku kek2 yang pernah aku makan...

Chocolate Indulgence
ღyang ni memang feberet aku la kan...masa besday kakak dulu pun aku order kek ni tau...sedap hingga menjilat garpu tau...hahaha...

Cappuccino Cheese
ღpernah ar terbeli sekali...huwaa...tak beh ok...aku makan tak abis tau...bazir jek...Black Forest

ღpernah aku cuba sekali jek...ok la...tak sebest CI tu...hahaha...

Sekian la...

6 comments

Saturday, April 25, 2009 9:44:00 PM

akk dh byk gk try keke2 dr SR ni so yg akk suka choc banana,oreo cheese,marble cheese pn sedap tp kalo dh suka ngan CI tu bli je la yg tu..nk2 plak bli 2kg kn bli yg lain tk sedap bg mot kn menyesal lak...

Anonymous
Sunday, April 26, 2009 5:15:00 PM

yummy sedapnya ...nak celebrate bday kakak ke zan...tgk akak dah tinggal jejak dah nie

Sunday, April 26, 2009 7:02:00 PM

hehehe....yelah, kut ye pung tinggal kan jejak...tinggalkanlah nama sekali kak oit...ishhh...

Monday, April 27, 2009 8:46:00 AM

order CI yer......(cam aku dpt makan je?? )waakakkaaka

Monday, April 27, 2009 9:13:00 AM

ada apa ngan 18 mei?hehhehehe.... pd pendapat aku, CI nie memang sedap tp kalau makan banyak2, leh muak plak coz aku yg bercheese2 nie...hheheh..ko beliler yg ko dah rasa sedap...kang try perisa lain plak, tak abis or tak sedap kat tekak ko, membazir plak...maklumler kek resepi rahsia nie bukannyer murah...ko nak beli 2 kilo plak tue

Monday, April 27, 2009 12:37:00 PM

kek kek bagai ni ko nak bg aku ke zan?
aku xpenah order la kek kat SR nih tapi penah makan org len order ada la. bole la tahan...
tapi hubby aku cam serik gak r dgn SR nih sbb dlu waktu berbuka penah berbuka kt SR Bangi secara terpaksa..sbb kete kt workshop seblah tu. makan 2 org jek tu pun hidangan xseberapa sedapnya n layanan yg slow amat.. rege bapak mahal. RM55 lebih..

Post a Comment