Friday, April 10, 2009

Menjawab Tag

tadi kan...aku nengok blog kak mimi dah update...dia update sal tag2 dibawah...dah kak mimi tak tag nama aku...so tanpa segan aku nak gak jawab tag dibawah ni...sebabnya aku banyak masa skang...anak2 sedang lena tido ni...so nilah masanya aku nak membuang masa yang terluang...maafin saya ye kak mimi sebab jawab tag ni tanpa disuruh...hahaha...ya ampun...saya kan tengah rajin ni...hehehe...


1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?

"I'm Know That I'm Getting Older But I Refused To Grow Up"

~Saje jek aku pilih ayat di atas, sebabnya aku tau semakin hari aku semakin dimamah usia, tapi aku tetap nak muda sentiasa...aku takmo membesar dah kiranya...leh ker cam gitu????hahaha~

2) Apakah link blog anda sekarang dan
bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?

http://hanannurinsyirah.blogspot.com/

~aku guna link seperti di atas, sebab masa tu hanya terlintas nama si kakak jek masa nak create blog ni...so senang citer guna jelah nama dia..harap si adik jangan kecik ati ya...~

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?

~penulisan lam blog ni lebih kepada citer harian sal diri aku, hubby aku, anak2 aku, kengkawan dan apa saja yang terlintas di fikiran ni yang leh dijadikan bahan kongsian bersama kengkawan di luar sana...~

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda?


~tak pernah lak terpikir lagi...sebab aku suka berblog...sebabnya aku leh citer apa saje kat blog ni...citer kisah suka dan duka...citer sal apa sajalah...janji tidaklah citer yang leh menyinggung hati dan perasaan mana2 pihak udah...~

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?

~takde pendapat...sebabnya aku tag diri sendiri ok...saje nak mengisi masa lapang sementara anak2 tengah lena diulit mimpi ni...~

ok aku nak letak award kat sini..korang leh amik award ni dan tempek kat blog korang...sebagai tanda penghargaan...



oklah...skang tiba masanya aku tag kengkawan lain...
1. Nora
2. Echa
3. Nojah
4. Ayang
5. En Hubby ku yang terchenta

10 comments

Friday, April 10, 2009 11:47:00 AM

izan, akak memang nak tag ngko.. tapikan akak pernah tag masa time ngko nak beranak.. si ayang tu cakap, kak, kau tag izan ker, dia tengah dalam labour room tu..

so akak amik kesimpulan tak nak la tag kau sebab kau mesti sibuk lam pantang.. kalau tak, memang akak nak tag kau.. jangan kecik ati tau.. neks time akak tag kau punya..

Friday, April 10, 2009 11:47:00 AM

lupa nak cakap, lom sempat akak email, kau dah buat ek.. bagus2

Friday, April 10, 2009 11:50:00 AM

hehehe...mekasih ye kak...lor, akak tag masa saya lam labour room wat per...terang2 takmo nye saya pandang skrin lappy ni..maunya saya hentak2 sampai pecah ini lappy sebab tahan sakit kan...hahaha...sabo jelah...

Friday, April 10, 2009 11:52:00 AM

nak kena wat ke?blog pun tak terhapdet..takkan nak hapdet benda yang sama jugak...

Friday, April 10, 2009 11:54:00 AM

buatlah...jawab cam sayang jawab tu...tapi ayat sendiri la...hahhaa...

Friday, April 10, 2009 11:58:00 AM

aku kalau izan buat tag jek.. berdebar-debar aku nak scroll saper dia tag tu.. hahahahha...

Friday, April 10, 2009 12:05:00 PM

aku pun berdebar debar siot...gile..sib baik nama aku takde..

lalla la al al al lallalla

Friday, April 10, 2009 12:07:00 PM

hah nora nama ko takde...ke aku kena buh nama penuh siap ngan ic sekali ni???:P

Friday, April 10, 2009 3:16:00 PM

dah tag aku tu.. xreti2 emailkan pekebende2 tu?? nk kopi kt ngko kang ko kate aku nk curik gambo ngko.. pd hal nak curik tag tuh.. huh amarah...
aku dpt wat next week tu pun ari selasa k. senin aku cuti ler sbb sempene besday hubby aku ke 32 ahad nih.. hehehe (adiah xde lagi nih)

Saturday, April 11, 2009 11:51:00 AM

yang...sila kopi dan paste sendiri ya...aku dah buang koding keselamatan tu...nyampah tau...huh

Post a Comment