Wednesday, April 15, 2009

Pulang Ke Kampung Halaman...

Gambar Sekadar Hiasan
~ni gambar masa dok lepak2 kat pantai Batu Feringgi...masa ni kuruskan aku...nengok riak wajah aku yang cun tu...cun kah aku???hahaha...:p~
ekseli aku nak citer sal balik kampung...kampung mana???kampung kat BM la mana lagi...wat pengetahuan seme termasuk hubby ku itu, aku pun kepingin la nak balik ke sana lagi...lama bangat tak balik...rindu nak jejalan sana lagi...tapi tolonglah...minta tolong sangat ni, kalu balik sana, harap2 ada lah agenda yang beh yang leh kita lakukan...ni idak, balik2 kalu p pulau mesti p tesco, p jj...camlah kat sini tadop seme tu kan...pelik...orang kata penang tu beh, tapi bagi aku kat mana behnya pulau pinang tu???takat lepak2 kat padang kota lama sambil pekena pasembur ker, kat sini pun leh lepak2 gak...lepak kat dataran masjid putrajaya tu....hahaha...

bukan per, kalu balik sana kan...balik2 pi mai pi mai tang tu gak...bosan la...bawalah kami2 ni naik bukit bendera ker...lepak kat batu feringgi ka...atau memanalah tempat yang mengatakan pulau pinang tu tempat yang best...hahaha...ni permintaan tau...bukan omongan kosong...hehehe...ya ampun bang...sabar jelah ek...

so dengan ini, dicadangkan kita amik cuti panjang sikit la tuk pulang ke kampung sana...g pun ni pes time irfan balik sana...pastu tah bila plak nak balik kan...yelah, kan dah setuju yang raya tahun ni raya di jengka lagi...hahaha...(ye ke ada persetujuan dah ni???bukan masih dalam proposal lagi) hahaha...kita amik cuti dalam 2-3 hari ker...pastu leh jejalan sekitar pulau tu kan...jalan sampai lebam...dan poket kena penuh la...hahaha...apa aku mengarut ni ek...

eh oklah...aku lupa yang aku bz rini...walhal seme keje dah siap...ni dok tengah perhatikan anak2 tido dengan nyenyaknya...kalulah aku leh join derang...alangkah behnya...tapi...kakak lak dah bangun...so tak leh ar aku join lagiii...oklaaa daaaaaaaaaaa....cau cen dolll....

8 comments

Wednesday, April 15, 2009 12:54:00 PM

ha ade nada2 hepi dlm pengceritaan ko tu.. bagus bagus

Wednesday, April 15, 2009 1:16:00 PM

zan, orang dalam pantang leh jalan2 ker?.. ker balik kg selepas abis pantang ni. hehehehe .. orang kata penang syurga makanan kan.. ada laksa penang, rojak pasembur, kasi kandar.. mmm bestnya

Wednesday, April 15, 2009 1:26:00 PM

ha sonok ler irfan yek dpt jenjalan..aci ke raya lg kat jengka nun? try tnya irfan thn ni dia nk raya mana dlu.. haha

kukupink: selamat menikmati kerenah kakak okk.. haha leh r aku tumpang nasrul kt uma ngko leh r kenkewan dgn kakak.. ada berani?

Wednesday, April 15, 2009 1:58:00 PM

jom...tak sabar dah ni ..kt pg memandi manda kat bt feringgi..takpun kt pg the CARNIVAL sg petani, takpun kit pg alor setar makan nasi kedai atap rumbia..byk lg tempat ni...takpun kt pg langkawi balik hari semata mata pg naik cable car saja...ongkosnya leh di cari...mari2 aplly cuti...

Wednesday, April 15, 2009 2:10:00 PM

mari mari, sambungan dari are race

Wednesday, April 15, 2009 3:02:00 PM

jom2...sayang dah cuti ni...so silalah apply cuti skang...ko tu sha ngaper...tadop keje nak wat sambungan bagai...

kak mi...kami plan nak balik sana bulan 6 ni...tadop keje la nak jalan jauh2 masa lam pantang...kematu montot jek dok lam kete lelama...hahaha

wil
Wednesday, April 15, 2009 4:00:00 PM

mai penang lepak la kat balik pulau mkn laksa...pastu lepak juru mkn nasi goreng ketam...pi pmlm feringgi ada mcm jualan...lepak taman bunga..teluk bahang...mandi manda utk anak2 di tmn belia...pi gama kot ada brg murahan...hihihi.apa lagi ek ada kat penang...

Wednesday, April 15, 2009 4:58:00 PM

ha nak pergi lepas pantang tak pe.. masa tu jalan ler puas2 tau..

tengok tu cik aris dah ajak kau naik cable car tu.. nanti jangan kau tak tuntut dengan dia tau..

Post a Comment