Thursday, April 30, 2009

Selamat Hari Pekerja


yeyeye...esok cuti yey..hahaha...patutkah aku berkelakuan sebegini???sedangkan aku memang dalam mud cuti, cuti dan cuti sampai lebam....so di kesempatan yang ada ni, aku dengan ikhlas hati nak ucapkan selamat hari pekerja buat meke2 yang bekerja diluar sana...yang pasti bukan tuk aku la...sebab aku tak bekerja...aku seorang surirumah sepenuh masa skang ni... :P

so sempena sok cuti hari pekerja, apa agenda korang???aku lak agenda aku mungkin ke kl kut seperti yang aku warwarkan sebelum ni...dah kebetulan ada helper datang kan...so senang ler nak p jalan2...aku leh tinggalkan dak irfan kat helper jek...hehehe...tak sampai ati nak bawak dia p jejalan pepanas begini...baik dia dok berehat2 kat umah jek...sejuk sikit...

oklah, tu jek post hari ni...mesti korang2 seme tak sabar nak bercuti kan...ada yang nak balik kampung la, p holiday la...dan macam2 la agenda korang kan...so aku ucapkan sekali lagi selamat bercuti ye...jaga diri bebaik...

17 comments

Thursday, April 30, 2009 12:00:00 PM

ehehehe.....aku pergi bercamping...kemah wei...mcm zaman itm2 dulu ar...

Thursday, April 30, 2009 12:06:00 PM

wahh...behnya...tetambah p laki bini ek...ko kamping kat mana...ngaper tak ajak aku sekali...rindunya khemah zaman kenak2 ribena dulu...rindu menggamit lagi...ishh...

Thursday, April 30, 2009 12:08:00 PM

tambahan lagi..debab adik dari kakak ni..uhukssss..berkat susu ibu

Thursday, April 30, 2009 12:12:00 PM

uikss...apa kena mengena perkara tu ngan topik labor day ni...ishh ko ni...salah kolumn ni...hahaha...

Thursday, April 30, 2009 12:20:00 PM

ermm...mungkin zidah tak sempat nak nak cakap ketika sesi pertama bersidang tadi..aku takder apa2 agenda..cuma nenek aku belah mak nak buat bbq kat umah dier..so, aku join..coz kemungkinan tak jadi balik perak...

Thursday, April 30, 2009 12:21:00 PM

izan dalam pantang ko ambik ubat aper..set bersalin aper maksud aku..

Thursday, April 30, 2009 12:21:00 PM

behnya bbq...aku nak join sama mie...aku free ni...hehehe...jangan lupa snap2 gambar...

Thursday, April 30, 2009 12:23:00 PM

boleh aku tau..nak refresh kat mana..kahkahkahkah..tak jumpa cari arrr...

Thursday, April 30, 2009 12:23:00 PM

emie...aku tak amik set2 salin ni...tapi ms berurut ritu pakai yang afiat...dan aku tak makan jamu2 pun...takut ar nak makan sebab aku kan fully bf...sian kat boifren aku nanti...hehehe...

Thursday, April 30, 2009 12:24:00 PM

nak snap gambo..itu yang probs tu...hpone aku ni tak mau nyer ambo elok2..asyik gambo kelabu ajer...nanti aku baik pulih yer..

Thursday, April 30, 2009 12:24:00 PM

emie ni kang...ada aku pelangkung gak kang...ishh...buta IT ar ko ni...hehehe..

Thursday, April 30, 2009 12:25:00 PM

selain jamu pun ko tak ambik..ermmm....aku ni pun tengah terpk2 lagi nak ambik aper selain jamu..coz aku pun nak fully bf ni..

Thursday, April 30, 2009 12:27:00 PM

ha bagus tu mie...ko dah niat fully bf awal2...aku leh bantu mana yang patut nanti...bangganya aku...

walhal fully bf nak jimatkan uwang kan...hehehe

Thursday, April 30, 2009 12:30:00 PM

tak payah jamu2 pun emie...kalo fully bf ni..perut kita dalaman tu otomatik kempis...sbb bila bb isap susu..kita punya batu meriam tu kecut...terasa tau kecut2 tu....semasa bb mengisap tetek....percaya la..cara iSLAM la paling bagus..then....makan kurma je udah cukup....minum pun kena byk....

actly aku dah dgr ttg jamu2 ni..mazri pun tak galakkan..dia kata power tu bukan ori..then dia kata..kita bergantung tenaga pada jamu..tak elok..kita guna yg semula jadi nye..dan psiko..mainan psiko pun penting disamping penjagaan secara ISLAM..uhuksss panjang lebar plak aku celoteh wei...

Thursday, April 30, 2009 12:33:00 PM

yeye aku sokong...aku ni pun makin kecut dah niiiiiiiiiiii...huhuhu

Thursday, April 30, 2009 5:07:00 PM

izan, ambik durian kat aku

Monday, May 04, 2009 10:35:00 AM

labour day tak labour day.. bz r kerja.. kalu r kerja2 rumah pun bole labour day.. alangkah.. syoknya!!

Post a Comment