Saturday, April 11, 2009

Terima Kasih Kak Mimi...

semalam aku dapat paper bag yang tertera dari Arkib Negara Malaysia...mekasih pada kak mimi yang bersusah payah pesan pada kawan dia suh kirim kat aku ni...sib baik la kawan dia jumpa cari umah aku ni...maklumlah aku kan dok koters lama...so kekadang ada orang tak tau keujudan koters aku ni...hehehe...sabar jelah kan...

nilah paper bag yang aku maksudkan tu...hehehe...leh jadi koleksi paper bag aku yang berkotak2 dah tu...
dan inilah barangan yang terdapat dalam paper bag di atas...set dinner Barney tu kata kak mimi tuk kakak...sempena besday dia bulan depan...
nengok tu...bangun tido jek terus amik set dinner tu...punyalah dia suka sebab ada gambar Barney pujaan dia tu...hehehehe...
tak lupa juga pada meke2 yang datang melawat aku sama ada kat sepital atau kat umah...dan mekasih atas adiah2 yang korang bawa tuk bb irfan...aku amat hargai kunjungan dan ingatan kalian pada aku ini...mekasih yang tak terhingga ye...kalu agak2 ada yang rindukan aku, jemputlah datang ke rumah...aku ada jek kat rumah ni sampai akhir pantang...nak p mana lagi kan...dok jelah kat sini diam2...:P

7 comments

Saturday, April 11, 2009 12:07:00 PM

kdg2 seronok jugak pantang2 sorang ni kan..ye tak

Saturday, April 11, 2009 12:13:00 PM

ha.. tau takpe.. dok dendiam... bukan dok pantang kat umah buat itu ini weiiiii.. hehehehhe...

Saturday, April 11, 2009 12:24:00 PM

tetty- kekadang tak sonok gak...leh meroyan dok layan karenah si kakak...

sya-lor...aku ngah dok diam2 la ni sambil menetek dak irfan ni...sakit tetek aku tau...ko tolong susukan dia plak leh???

Monday, April 13, 2009 8:46:00 AM

mana adiah aku dari kak mimi ni..lama dah tgu ni..ehehehehehe

Monday, April 13, 2009 10:58:00 AM

harap sudi terima pemberian yang tak seberapa tu ok..

asha, nanti ler akak pos, tak de masa nak pi post opis ni..

Monday, April 13, 2009 11:39:00 AM

mekasih bebanyak kak...tak kesah apa jek pemberian orang...janji ikhlas sudah...irfan besar hati jek...:P

Tuesday, April 14, 2009 9:23:00 AM

ha? asha pun nak dpt adiah dr kak mimi? acara apakah yg dah sy ketinggalan ini.. hurmm maklum ler cuti pjg no..

Post a Comment