Friday, May 8, 2009

Award Hari Ibu La Plak




hai kengkawan...selamat petang semuanya...tadi aku disuruh amik award sempena hari ibu kat blog AKAK ni...mekasih ye kak...susah2 jek...hehehe...

oh ya...tuk pengetahuan semua...hari ibu ni akan disambut pada hari ahad minggu kedua pada bulan Mei...so pada tahun ni jatuh pada 10 Mei...makanya begitulah alkisahnya...so dikesempatan yang ada ni, aku selaku ibu kepada dua orang cahayamata nak mengucapkan Selamat Hari Ibu tuk ma aku yang berada di kampung...segala pengorbanan mu amatlah anakmu hargai...I love You Moms...

so kepada kengkawan yang bergelar ibu, mummy, mama, umi dan mereka yang sewaktu dengannya aku ucapkan Happy Mothers Day...
so aku nak adiahkan award ni kat kengkawan dibawah
asha
nora
nojah
echa
pijot
midot
ijan
emie
ena
sue-ppu
ida mama aiman
ayang
sis mimi
sis ratna
along-rohaniza

4 comments

Friday, May 08, 2009 3:44:00 PM

Selamat ari ibu jugak tuk kak zan...

Friday, May 08, 2009 4:45:00 PM

tenkiu ler ksi awrd ni..slmt ari ibu utk ko jugak...

Friday, May 08, 2009 5:11:00 PM

aku yg takde anak cam korang² tak layak dpt ek..aku pun ada 'anak' gak pe..lola tomei² tu..oklah tu kan..hahahaha..slamat hari ibu ye zan

Friday, May 08, 2009 7:30:00 PM

aler mel...tak lama lagi dapat ler title ibu ko tu...eh ke mummy???hehehe...

Post a Comment