Thursday, May 7, 2009

Happy 2nd Birthday My Princess

Assalamulaikum w.b.t...mulakan dengan bismillah...
Alhamdulillah, ari ni tepat detik 12.11 malam tadi, genaplah umur puteri kesayangan aku itu 2 tahun...syukur padamu ya Allah kerana hingga ke saat ini kakak diberi kesihatan yang baik, akal yang cerdik dan fizikal yang sehat jugak...alhamdulillah...makanya di kesempatan yang ada ini, ibu bagi pihak abi dan adik irfan, mengucapkan Selamat Hari Lahir Sayang...moga dirimu sentiasa berada dalam keadaan sihat walafiat...moga menjadi anak yang taat dan mendengar kata ibu dan abi selaku orang tuamu..ibu bangga punyai anak seperti kakak walalupun kekadang fiil kakak buat darah ibu menyirap...tapi ibu mana tak sayangkan anak yang dikandungnya selama 9 bulan 10 hari...yang bertarung nyawa nak melahirkan zuriatnya...pepun ibu sayanggggggggg sangat kat kakak...ibu marah pun sebab ibu sayangkan kakak...
maaflah sayang sebab tahun ni pada hari ini dihari lahirmu abi tak dapat bersama ngan kita...sebabnya abi berada di perantauan...(alahaii...cam jauh sangat abimu tu pergi) tapi tuk gembirakan hati kakak tu, malam selasa yang lalu, my hubby telah belikan sebiji kek tuk kakak sempena hari lahirnya hari ini...terpaksalah sambut awal sebab hubby takde ari ni kan...insyaAllah kalu ada keizinannya ibu dan abi berhajat nak wat majlis hari lahir tuk kakak tapi semenya masih dalam perancangan...jadual kami pack sungguh tuk bulan ini...

"Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan kamu...Allah selamatkan HANAN NUR INSYIRAH...Allah selamatkan kamu...Selamat Hari Lahir yang ke 2 tahun"

nilah rupa kek tersebut...made in Baker Cottage sajork...tu jek yang sempat dibeli...mekasih abi... next time kita tempat kek CI kat SR ek...leh ibu tumpang habiskan...hehehebesday girl dan keknya...dah beso dah kakak ni...sob...sob... ni besday saper sebenarnya ni...abi ke anak???hahaha...dah katanya anak abi kan...
tak kiralah...adik pun nak enterperem jugak...hehehe...nampak seketul jek muka dak irfan masa ni...ekekeke...cam biasalah, gambar ibu mesti tiada dalam gambar...sob...sob...tadop saper yang nak snap...g pun masa tu pemakaian si ibu tidak menutup aurat tuk tatapan...len kali ajalah kan...so layan....

10 comments

Thursday, May 07, 2009 7:55:00 AM

Alhamdulilah...dah besar kakak...pasni leh la tolong ibu jaga dak irfan yea..ya ampunnn kak zan dak irfan tembamnya...eeee gerammm nyaa...

anyway..Happy bestday Hanan Nur Insyirah Binti Haris Fatimi..Semoga Panjang Umur Dan Dimurahkan Rezeki..Jadik Anak Yang Solehah Tau..Aminnnn...

Thursday, May 07, 2009 8:04:00 AM

mekasih na...atas ucapan anda itu...pembetulan...nama si ayah begini ejanya HARRIS...dabel R tau...hahaha...nak jugak tu...:P

Thursday, May 07, 2009 8:30:00 AM

Happy Besday kakak.. semoga jadi anak yang bijak pandai dan taat pada ibu dan abi..

nanti kakak kalau buat besday party jangan lupa jemput auntie yek.. hehehe

Thursday, May 07, 2009 8:34:00 AM

epi sebeday hanan.... moga dipanjangkan umur dan sentiasa dimurahkan rezeki... (ni ucapan wajib tuk sebeday yeeee).. jangan nakal nakal.. dah beso boleh jaga adik yeeee... eh.. jaga adik adikkkkkssss... hehehehe

Thursday, May 07, 2009 8:39:00 AM

happy birthday kakak.. cam la dia leh baca kan.. wish kat mot la.. selamat 2 thn pengalaman pertama bersalin..
buleh gitu?

Thursday, May 07, 2009 8:53:00 AM

kakak dah besor..lepas ni bole tolong ibu masak masak yer...

hepi besday...

Thursday, May 07, 2009 8:59:00 AM

happy busday nurin...smoga jd ank yg solehah..sodap kek itu

Thursday, May 07, 2009 10:19:00 AM

Eppy Besday kakak Insyirah.. Moga panjang umur, murah rezeki n jd anak yg solehah terhadap ibubapa dan juga kakak yg baik terhadap adik..amin..

Zann.. pipi irfan da nak terjatuh tu..haha..tembam yg amat..

Thursday, May 07, 2009 11:47:00 AM

happy besday sayang nurin....auntie harap nurin jd kakak yg solehah, jaga adik baik2 yer....

Thursday, May 07, 2009 2:57:00 PM

hepi besday kakak, moga jd anak yg sgt ibu banggakan.. aminn..

dak irfan kelihatan lebih besau dari kakak.. hahaha

Post a Comment