Thursday, May 21, 2009

HarumManis Dari Perlis

hurmm...cam biasalah, tetiap malam aku mesti tido lepas maghrib...sebabnya penat sangatttttt seharian menguruskan 2 orang anak...so anak² dah tido makanya aku pun join tido jugaklah...pastu lebih kurang jam 11 malam aku akan tersedar sebabnya muatan dah penuh...cam nak meletup pun ada...tapi si pemiliknya lena diulit intan...makanya terpaksalah aku memindahkan muatan yang ada lam botol tuk simpanan...

masa aku sedar malam tadi, tercari² gak dimana encik hubby ku itu...tv kat luar tertutup, selalunya kalu dia tertido mesti tv masih terpasang...aneh...kemanakah dia...hurmm...mungkin ada miting kut...tah ler...so dah siap sesi perahan sempat gak ler aku menggosok baju kerja dalam dua pasang...pastu tatkala aku nak masuk tido balik, kedengaran en hubby ku pulang ke rumah...dan membawa satu kotak barangan dibawah...

nilah kotaknya...aku pun samar² dari mana hubby ku order buah²an ni...sebab semalam tanya dalam keadaan separa sedar...hahaha...
dalam kotak punyalah banyak...tapi yang tinggal tuk kat umah ada 3 biji jek...aneh kan???
yang ni yang sudah dibuang kulitnya...
haa...dah siap potong² pun...isinya sangatlah manis dan lemak² gitu...sesuai dengan namanya harum manis...
buahan ni sangatlah popular kat perlis sana nuh...memang sedap la...lalalala...ni pun aku curi² makan yang ada lam peti ais kat umah tau...hahaha...


Sekian...

note: Gambar Ihsan dari FB en hubby...mekasih ye...

2 comments

Thursday, May 21, 2009 4:33:00 PM

uukksss....sedapnya kak zan....nyummmm2...

Thursday, May 21, 2009 8:55:00 PM

sedapnye harumanis..yum2

Post a Comment