Tuesday, May 5, 2009

Hepi Bestday Secara Marathon Ek

Sila rujuk gambar di atas:

5 Mei 2009
hari ni, genaplah umur kakak diatas 28 tahun...wahhh dah tua weii...so dikesempatan yang ada ni, aku nak ucapkan Selamat Hari Lahir my fren...ucapan biasa, semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan ucapan tambahan, moga cepat2 ler naik pelamin...ingatlah umur ko makin dimamah usia weii...hahaha...

6 Mei 2009
esok aku amik kesempatan nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat pijot plak...maaflah pijot aku ucap kat sini secara marathon ek...ni tandanya aku ingat besday kengkawan tau...hahaha...dengan ucapan belajar la rajin2...moga impian hang nak dapatkan segulung ijajah berjaya...kami sebagai kengkawan bangga (ye ke???bukan jeles ker...hahaha) dengan kejayaan hang menempatkan diri di ipt lagi sekali...dan moga apa yang hang harapkan menjadi kenyataan...

7 Mei 2009
semestinya besday anak dara aku tu yang ke 2 tahun...nanti aku buka entry khas ari khamis ni...

8 Mei 2009
jumaat ni plak besday mekda mama si wafiy tu...so kesempatan ni gak aku nak ucapkan selamat hari lahir gak buat mekda...wahh...memasing dah berjaya tambahkan 1 angka lagi kat umur korang ek...tahniah2...so ucapan biasa...moga ko sentiasa dilimpahkan rahmat olehNYA...dan moga sentiasa beroleh hidayah dari Allah...moga ko sentiasa gembira dan apa yang ko harapkan menjadi kenyataan...

kek tuk korang2 semua...SELAMAT HARI LAHIR

10 comments

Tuesday, May 05, 2009 8:09:00 AM

happy birthday uolls.. happy birthday uolls.. happy happy happy birthday uolls... happy birthday uolls..

semoga sihat, dipjgkan umur, dimurahkan rezeki n bahagia d samping keluarga tersayang...

Tuesday, May 05, 2009 8:59:00 AM

ramai yang sambut besday bulan 5 ni ... happy besday semua!

Tuesday, May 05, 2009 10:14:00 AM

pesal gambo org sambut besday sorang je...tapi wish nye tuk ramai org...huhhhh....

aniwei..hepi besday uolls

Anonymous
Tuesday, May 05, 2009 10:59:00 AM

thanxs my pwen...ade gak yg igt besdy aku arini..terharu2nya..tp gambo aku tu xkiut r ko tepek kt cni...kot ye pn tepek r gambo era pajira ke..hihihi...papepn..tengQ..i lebiuuu...

dak koling

Tuesday, May 05, 2009 11:06:00 AM

hepi besday kat semua..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..moga2 kita menjadi insan yang diredhai Allah..insyaAllah..

Anonymous
Tuesday, May 05, 2009 11:12:00 AM

Hapi birthday tuk kekawanku di atas tu....Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki, dipanjangkan umur, ditemukan dengan bakal suami yang soleh (bagi koling yee)...dan diberkati hidup di dunia dan akhirat...Amin....

p/s : Tuk pijot...Semoga menjadi "mahasistua" yang berjaya hendaknye.....Selamat menjadi siswi kembali.....


Lin_cute.....

Anonymous
Tuesday, May 05, 2009 11:54:00 AM

hampeh ko lin...eheheh. Aku pn lupe lak nk ucap epi besdy kt kgkwn yg len...epi besday kgkawn sume...ucapan same jer mcm izan cume smga brtemu jodoh tu pepandai r korg cut eh..hikhikhik

dak koling

Tuesday, May 05, 2009 1:50:00 PM

aler.. besday shifa 3 bulan lepas xnak wish ke?

Tuesday, May 05, 2009 2:48:00 PM

thanx izan on yr wish congrate kt along..tu ler rzki ank namanyerr..hehe
bila lak ko nk tag alg..pehtu kasilah award kt alg gak...

Tuesday, May 05, 2009 3:21:00 PM

Tahniah pada izan sbb jadi PA pd bos dier dn jugak PA pd kengkawan yg len..mmg bagus la hg zan... aku bangga (sius nih..tak bodek2 hg tau) ...yer la ada kwan cam hg..ingat besday kengkawan..nama2 anak...back pd stori dn tajuk di atas...makasih la..atas ucapan hg tuh..ish aku tak mao la marathon wat la entry khas tuk aku..ceh hg msti kata demand lebihhhhh plak aku nih kan..ish dh 18 thn dh usia aku kan..eh silap 28 thn..in advanced ok..sok baru besday..oit lin_cute and koling the rollingstone..idup lagi hampa noh....pekabaq wey...? makasih la lin atas doa ko tuh..ha la wey..jadi ’mahasistua’nih pun cabaran ala2 ninja worior tau..mana taknya..dok wat asgnment kat ofis..bos kaco..nak surat tuh la nak memo nih la..nak kopi tongkat ali power root orng kg la..kat umah lak..anak nak susu la..nak tngk katon la..bapaknya lagi..hak tuh lagi la...macma2 dier ’nak’ hahahah..
Once again..tq izan..pnjang bebeno essay aku nih...

Post a Comment