Tuesday, May 19, 2009

Jawab Sudah

1. Anda sudah mempunyai berapa orang anak & nyatakan Girl or Boy?
✿2 orang ( one boy and one girl)

2. Bila perancangan anda untuk menambah anak?
✿Mungkin dalam 5-6 tahun akan datang…

3. Nyatakan nama anak anda & ape makna nama anak anda dalam islam?
✿ Hanan Nur Insyirah (Hanan- Kesayangan atau Kecintaan, Nur-Cahaya, Insyirah-Lapang Hati)
✿Hadif Nasr Irfan (Hadif-Yang Punya Matlamat, Nasr-Pertolongan, Irfan-Kebijaksanaan atau
Kesyukuran)

4. Siapakah yang memberikan nama anak anda?
✿ Yang sulung tu kami somi isteri yang sepakat nak buh nama tu…yang si adik tu 100% aku yang gabungkan dan kami setuju nak beri nama tu kat dia…

5. Darimana tercetus idea memberikan nama anak anda?
Dari buku pilihan nama-nama islam…

6. Sekiranya anda dikurniakan seorang lagi cahaya mata...apakah nama yang akan anda beri?
✿ Kalu boy nak buh nama HAZIQ NASR ISYRAF dan kalu girl HAMRA NUR IWANA

7. Berapa perancangan anak yang anda mahu & nyatakan berapa girl & berapa boy?
✿ so far cukuplah dua orang dulu…gi pun dah sepasang kan…

8. Bagi yang sudah mempunyai anak lebih dari seorang...nyatakan berapa jarak beza umur anak anda?
✿ beza 2 tahun jek…sorang lahir tahun 2007 sorang lagi tahun 2009…oklah tu…

9. Untuk kelahiran anak anda yang akan datang....anda nak girl @ boy?nyatakan sebabnyer?
✿ kalu diizinkan nak girl plak…biar selang bunga..

10. Ape ciri2 persamaan anda & anak Anda?
✿ kata orang dua2 anak aku tu rupa cam aku…hahaha…sian abi dia tau…:P

11. Upload gambar anak anda untuk tontotan semua rakan blogger.

12. Aku nak tag sorang jek...

ASHA

3 comments

Tuesday, May 19, 2009 12:17:00 PM

baiklah....uhuksss mcm wajib la ni ek...sbb nama aku je sorang....

Tuesday, May 19, 2009 2:29:00 PM

yelah...saje nak tag ko sorang je...bagi idup skit ko nyer blog tu...hahaha

Wednesday, May 20, 2009 2:56:00 PM

heeheeeheee...sememangnya muka ibu dia...

Post a Comment