Wednesday, May 20, 2009

Kad Jemputan...

Assalamualaikum w.b.t....
Sila tinggalkan jejak untuk sahkan kehadiran anda...mekasih...

Yang Konpem Hadir Takat Ni...
Ijan & Family
Kak Mimi & Family
Nora & Family
Midot & Family
Lia & Family
Ayang & Family
Anum & Family

20 comments

Wednesday, May 13, 2009 12:37:00 PM

iyer...iyer insya allah aku hadir...ko nie ngada2 tuler...aku jawab by ym tak mau...nak jugak aku jawab kat sini...hehehe...

Wednesday, May 13, 2009 12:40:00 PM

ok mekasih...

Wednesday, May 13, 2009 12:59:00 PM

akak compemkan kemdian yerk.. sebab kena tanya cik abang dulu

Wednesday, May 13, 2009 1:03:00 PM

ok kak mimi...no hal

Wednesday, May 13, 2009 1:22:00 PM

zan, kak mimi insyallah jadi datang.. nanti kalau sesat kak mimi calling2 kau eh..

harap2 dapat la jumpa ayang, mel, nora dan lain2.. dah lama tak jumpa kan.

Wednesday, May 13, 2009 1:42:00 PM

ok..mekasih...tunggu yang lelain jawab nanti..

Wednesday, May 13, 2009 2:16:00 PM

aku dah kompem kat ym tadi, kira tak aci ke? kena ckp kat sini?
ok aku ckp, aku hadir..tapi tak bawak hadiah..cuma datang bawak mulut dan perut kosong..ok? (at least aku jujur)

Wednesday, May 13, 2009 2:18:00 PM

baiklah...hahaha...

Wednesday, May 13, 2009 3:08:00 PM

tlg sesape wakilkn aku sekeluarga

Wednesday, May 13, 2009 4:19:00 PM

salam izan..c hat ker?
ingat buyen lagi tak?
1 opis kwn u ct fazliana..
izan b le mula kerja..
waaa bb boy tu kan main c hat erk..

Thursday, May 14, 2009 10:31:00 AM

Happy belated day sekali lagi kat hanan..sowey la ti pjot tak leh pi..maklumla putrabejaya jauh snagt dr aloq setaq....makan kek kt ti pjot gak yer....

Friday, May 15, 2009 8:34:00 AM

aku rasa cam tak pat pegi... tapi sesaper yg ada masa lapang, sudi jumpa aku kat kl nanti 16-17 ni, aku nak kim barang tuk si izan tu... bole izan kim kan sekali goodies bag tu.. heheh.. bole gitu???

Friday, May 15, 2009 1:59:00 PM

nak pi...kalo tak bersalin lagi...saya pi tau...tp tak janji la confirm ke tak..huhuhu

Sunday, May 17, 2009 2:59:00 PM

/me xtau ar...ehehe tak bertujuan ke sane lagi ni...tp mana aku tersesat kan...sbb ada tujuan ke arah barat gak ni...

Monday, May 18, 2009 10:46:00 AM

mau mau.. mau makan nasik dagang.. hahaha

Monday, May 18, 2009 5:11:00 PM

sorry lambat reply...aku & family, insyaAllah dtg tau...

Tuesday, May 19, 2009 10:41:00 AM

eh aku dijemput tak ek..takpela tak jemput pun aku dtg gak la..dah alang2 dkt sini je kan..tak elok plak tak dtg..aku pun dtg bwk perut tau..maklumla da akhir2 bln ni..heheheh..

Tuesday, May 19, 2009 11:04:00 AM

x pat nak dtg ar mot.. kena keje wiken ni.. student baru register.. anyway enjoy ~!!

Tuesday, May 19, 2009 11:31:00 AM

jemputlah...aku jemput seme yang kunjungi blog aku ni...hahaha

Tuesday, May 19, 2009 6:28:00 PM

aku...erkk...mungkin ke sana 31.5.09..minggu ni tak lah kot..confirm tak pegi..sori yer zan...

Post a Comment