Monday, May 25, 2009

Kakak & Adik

Aku rasa, hidup aku dah cukup lengkap dengan kehadiran sepasang cahayamata di bawah...anak2ku, ibu doakan moga kalian berdua menjadi anak yang taat dan mendengar kata orang tua serta berjaya dalam idup...insyaAllah...
******
Anak2ku...sure la tak lama lagi adik lebih beso dari kakak...jangan si adik buli kakak sudah...hehehe...

3 comments

Monday, May 25, 2009 10:58:00 PM

betul zan, bila dah anak sepasang ni dah lega sangat.. tak yah nak pening2 lagi.. pasni andai kata preggie lagi,dapat bb boy pun boleh, dapat bb girl pun tak kisah..

Tuesday, May 26, 2009 8:54:00 AM

baiklah

Tuesday, May 26, 2009 12:56:00 PM

baiklah jugak..sama cam nojah..hehe

Post a Comment