Wednesday, May 27, 2009

Malas

Mim Alif Lam Sin
bunyinya apa kengkawan...
Malassssssssssssssssssssssssssssss...tulah mud aku ari ni...malas nak update ini blog...silap ari bulan ada aku kunci ini blog buat selamanya...hurmm...klah, sekian saja citer pendek ari ni...




6 comments

Wednesday, May 27, 2009 12:54:00 PM

xreti jawi ar

Wednesday, May 27, 2009 2:57:00 PM

kalu malas tak payah update.alah bukan wajib pown..kekekeke..aku seminggu tak update takde org marah pong,ngeee..

Wednesday, May 27, 2009 4:16:00 PM

masalahnya kalu aku tak update ada orang bertanya...segan ler gini...hahaha...

Wednesday, May 27, 2009 4:46:00 PM

akak pun sama izan.. M.A.L.A.S... dah seminggu tak berupdate, ok jer... kikikiiii...

lantak arr dorg nak tanya, nape tak update..akak wat derkkkk jer.. huhuu..!!!

Thursday, May 28, 2009 9:35:00 AM

aku pun lately ni mmg sentiasa malas.. malas di mana2 saje.. kdg2 malas nak g keje.. pastu nk update pun malas sbb tu kdg update marathon.. hahaha

Thursday, May 28, 2009 9:42:00 AM

tau tak pe...saya pun ada perasaan cam gitu kak zan...cam dah boring je..sampai dah tak de idea nie nak update..tak pe kita update bile perlu k...layannnn

Post a Comment