Monday, May 4, 2009

Moms Precious Cooler Bag Set

hai kengkawan...ha sebelum aku kelupaan, ni aku nak citer sikit sal beg di bawah yang aku beli dekat SINI sebelum aku melahirkan irfan dahulu...aku beli pun sebab tuk kegunaan menyimpan stok ebm ketika aku bekerja dan travel kemana cam balik penang ker, jengka ker atau bercuti dimana2 sahaja...beg ini memang menjadi satu menda yang penting bagi si ibu yang berniat nak fully bf anak2 mereka...sebelum memulakan perkara yang baik, kenalah kaji dahulu apa menda yang diperlukan kan???tul dak???ni bagi pendapatan aku la...

so nak dipendekkan citer, korang bacalah dibawah antara fungsi2 dan kebaikan beg tersebut...maaflah dalam bahasa omputih tau...ni pun aku kopi dan paste jek dari laman web di atas...mekasih...

Features and benefits:♥♥3 separate storage compartments
♥♥Adjustable shoulder strap
♥♥An additional handle for you to hand carry
♥♥Can easily be converted into a sling bag or back pack
♥♥Additional strap with buttons at the back so you can strap the bag to your stroller or other bags
♥♥Durable material with reinforced construction
♥♥Water proof and insulated lining
♥♥Functional, stylish, modern and everlasting design
♥♥Wide mouth opening allow for easy access

sebelum aku lupa lagi, aku nak bitau yang beg ni aku beli dalam set tau...so menda alah yang leh didapati sekali dengan beg ini adalah seperti yang tertulis dibawah...bacalah ye...jangan memalas...
This cooler bag set includes:♥♥Cooler bag (convertible sling/back pack) worth RM 69.00
♥♥6 Moms Precious Storage Bottles & 2 Bottle Caps that also double up as a feeding cup (worth RM 34.90)
♥♥3 Moms Precious Reusable Ice pack with 3 pouch cover (worth RM 25.00)
ok...nilah rupa beg tersebut...mekasih pada ina dan jan yang sudi membawa beg ini ke sepital sebab kebetulan beg ni sampai tul2 masa aku dah bersalin..alhamdulillah...kecik comel jek tau beg ni...senang dibawa ke mana2... ni pandangan sisi beg tersebut...ada dua bahagian tau kengkawan...leh kita simpan stok ebm tersebut...
ni bahagian pertama...luas gak tau...leh simpan dalam 2-3 botol stok ebm yang telah diperah... ni bahagian kedua...mujurlah pam susu aku jenis kecik molek jek...so senang ler dibawa kemana2 sekali ngan beg ini...mudah kan??? oh ya, bersama2 dengan bag ini terdapat 3 Moms Precious Reusable Ice pack with 3 pouch cover seperti gambar dibawah ini...
ni rupa reuseable ice pack tersebut...masa nak guna kena buh menda alah ni dalam peti beku lebih kurang selama 8 jam ye kengkawan...
meh close up sikit...

oklah tu jelah citer hari ni...nak tau lebih lanjut korang leh layari laman2 web berkenaan ngan penyusuan ibu ni...tk pun leh jek tanya aku...cam beselah sharing is caring...daaa...

5 comments

Monday, May 04, 2009 11:27:00 AM

akan aku utara kan mendalah beg tu pada hubby ku itew... harap2 dia agree la kann...

Monday, May 04, 2009 11:31:00 AM

hehehe...macam2 jenis bag ada yang...ada murah ada mahal...terpulanglah pada pembelinya...

Monday, May 04, 2009 12:23:00 PM

bb lik kg sorg2 ke ni? tetek x ikot?

Monday, May 04, 2009 4:00:00 PM

saya rajin membaca setiap patah perkataan dlm post ini..
saje nk bgtau tu jek..
mekaseh..

kombat
Wednesday, May 06, 2009 4:51:00 PM

sama la cooler bag kita. cooler bag yg ke-4. hahaha.. jenuh nak mencarik cooler bag yg terbaik. maklumlah, nak bwk naik turun lrt, bas bagai kan? ok jgk yg ni. compact. suma bende leh letak, dan ada partition utk brg kering (hp wallet suma :P). tak yah guna extra bag dah. slalu guna style sling. tak penah lagi bwk style backpack.

tapinya, ana beli bag nya saja :P

Post a Comment