Tuesday, May 5, 2009

Sticker Nama Irfan

hurmm...tak lama lagi aku akan mula bekerja...dan semestinya irfan dan kakak akan dihantar ke taska di bawah opisku itu...so banyak ler menda yang perlu aku sediakan khas tuk irfan hendaknya sebab dia kan baru pes time nak masuk taska...antaranya ialah, aku kena buat sticker nama dia tuk dilabel pada kesemua botol2 susunya itu...

sticker ni aku p buat dekat jj seri kembangan...mulanya nak buat kat alamanda jek tapi booth yang buat ni tah kemana perginya...puas aku riki2 satu alamanda tu...tah ler...dah lingkup agaknya...agak aku la...hahaha...

ni sticker yang hanya tertulis nama irfan sahaja...regenya 100 pcs RM10 sahaja...meh kita nengok secara close up sikit...harap maaf ye gambar agak kelam...maklumlah guna kamera nset saje...
yang ni plak nama penuh dia...yang ni ada 80pcs yang berharga RM10 jugak...cuma pcs nya lebih sikit berbanding dengan yang di atas...agaknya perbezaan material kut...entah ler...
eh...panjang rupanya nama dak irfan ni...hahaha...
ni la contoh botol2 yang telah dilabel...ada 24 botol kesemuanya...dan semuanya haruslah aku label kan tuk kegunaan di taska...senang...takdelah tertukar bagai...nak tulis ngan maker, handwriting aku agak tak cantik...so senang citer tempek jek sticker nama ni...senang kan???
Sekian, cerita untuk hari ini...

13 comments

Tuesday, May 05, 2009 4:20:00 PM

tu stiker kalis air x?? kalis cinta? kalis peluru? n seangkatan dgn nya.... hehehe

Tuesday, May 05, 2009 4:21:00 PM

ok gak kan letak sticker... tapi nanti lelama sticker tu ilang gak tulisan tu... nanti tinggal sticker putih jek.. cuba ko cari jalan penyelesaian lain... heheheh.. aku bab conteng tapawe.. conteng ubat.. seme keje laki aku..

Tuesday, May 05, 2009 4:28:00 PM

ko ni eca, mop laki, conteng laki, ko wt pe?? hehehe

Tuesday, May 05, 2009 5:13:00 PM

akak pun teringin gak nak buat.. senang nak lekat kat barang2 farhan. tapi masalahnya semua alat tulis dia kat sekolah, cemana nak tampal? hehehehe.. nanti masuk darjah satu kena la buat cenggini.. senangkan.. thanks 4 the info

Tuesday, May 05, 2009 5:22:00 PM

aku kena buat keje ringan ringan jek.. cam vacuum umah.. cuci toilet.. basuh pinggan, sidai baju.. sapu halaman... sekian.. :p

Tuesday, May 05, 2009 5:39:00 PM

memang kalis air la yang...sya so far takat ni tadop lagi yang tertanggal seperti penerangan ko di atas...dari jaman kakak lagi aku kai sticker ni...tulisan aku kan kurang kreatif so takmo ler nampakkan buruk lagi keadaan...bagi tempek sticker...nampak cung sikit...

haah kak mie...segala mala barang anak2 saya tempek ini sticker...senang...

Wednesday, May 06, 2009 8:34:00 AM

o ye ke.. kualiti jugak la ye... oderkan aku satu.. tuk aku nyer nama.. hehehhee..

Wednesday, May 06, 2009 10:01:00 AM

ermmm ha tgl orderkan sekali ar tuk mdm1 n mdm2...eheheh

Wednesday, May 06, 2009 10:04:00 AM

amoih...amoih korang...senangnya...order ngan air liur ke ni...huh

Wednesday, May 06, 2009 12:25:00 PM

ish bagus la hg nih zan...aku tak penah ter pk pung..

kombat
Wednesday, May 06, 2009 4:59:00 PM

byknyaaaaaaaa botol irfan! sampai 24 ketul suma. huhu.

zan, moms precious bottle tu, blh masuk dlm warmer & sterilizer ke? utk susukan irfan, zan guna botol ni jgk ke? or, botol ni tuk storage ebm saja?

tgh survey botol ni. thnks zan!

Wednesday, May 06, 2009 5:07:00 PM

hurmm...tak tau plak botol ni leh masuk sterilizer tu ke tak...sebabnya saya hanya panaskan ngan air suam...kata member kalu panaskan guna warmer tu nutrien yang terdapat lam susu tu akan berkurangan...gitulah..sebab ritu memang nak beli menda alah tu, dah member kt gitu terus tak ja di...

haah irfan nyusu guna botol ni jugak...just tukar penutup jek...skang stok botol dah kurang sebab semenya dah berisi so saya gunakan plastik...hehehe...botol ni sangatlah sesuai tuk storage ebm...mekasih...

Thursday, May 07, 2009 4:32:00 PM

izan, smlm aku g jj equine.. xjumpa la pulak kedai jual stiker ni.. nak tel ko xde no.. kedainya kat mana yeak???

Post a Comment