Friday, June 19, 2009

Airnya Cincau

skang aku cukup jatuh hati pada air cincau ni...pertama kali aku melihatnya rasa aku kat blog dak echa tu...hehehe...so air ni susah gak nak dapatkannya...yang aku jumpa takat ni, di salah satu kedai di billion bangi tu dan di mydin terutamanya...aku dah lama ngidam nak minum air ni dari hari ke hari...so haruslah p membelinya kan...

nah amik ko...sekali 4 botol aku p rembat...sedapp...tak tipu ni... meh kita close up sikit air cincau apakah ini...

Sekian
~nal~

12 comments

Friday, June 19, 2009 4:01:00 PM

aku pun antara peminat tegar air cincau... klu bli ai ceduk wajib cr cincau... huhu

fakta : teringat air bancau uitm jengka - dlm kenangan poreber

Friday, June 19, 2009 4:05:00 PM

wahh...air bancau tu aku still order lagi kat kafe dibawah ni...tak leh lupa weii...hahaha...

Friday, June 19, 2009 4:31:00 PM

air cincau fitrah ni mmg beh..ada lg stu jenis tu xsdp sgt,rs cam pahit2 sket..tp yg ni memg beh..alg pn bru je pekena sebotol td..fuhh legaaa...sedap n menyihatkan...

Friday, June 19, 2009 5:06:00 PM

sedap sgt ker air cincau fitrah ne?

Friday, June 19, 2009 5:33:00 PM

mmg terbukti kecedapan cincau fitrah nie..cayo lah!.asal nye ai nampak air nie kt cafe sepital putraya..kene minum sojuk2 lagi cedap..cincau kan penyejuk badan..

Friday, June 19, 2009 10:58:00 PM

iza,
kan ade jual kat cafe dulu mase besta ambil alih..skang ni dah baru xtau ade jual ke x..org kate sedap air cincau ni..hehe..

Monday, June 22, 2009 9:21:00 AM

sedap kan?? kan?? sedap kan?? hehehehe... kalau g mydin konfirm beli... semalam pun baru beli 5 botol....

Monday, June 22, 2009 9:36:00 AM

memang sedap weii...aku ni dah kemaruk air cincau ni...sejuk jek...ishh...ni seme kena penangan dari ko ar ni...

Monday, June 22, 2009 11:15:00 AM

ye ke?? mau coba nih..!

Monday, June 22, 2009 1:44:00 PM

berapa harge sebotol ni? tak pernah jumpa la air cincau ni. harus ku terai ni

Monday, June 22, 2009 2:50:00 PM

kat mydin banyak... sila la terjah.. rm1.7 rasanya sebotol.. beli sesiap banyak botol.. nanti konfirm tak cukup.. hehehe

Monday, June 22, 2009 4:11:00 PM

tul2...saya sokong tu...rasanya yang saya beli tu rm1.6 sebotol...murah seposen dari dak echa punyalah kak mi...

harus cuba ni kak mi...hehehe

Post a Comment