Saturday, June 27, 2009

Akhirnya 'Kau' Aku Miliki...

wah...wah tajuk...tak hengat punya kan...ingatkan apalah kan...pepun misi telah berjaya...alhamdulillah...hasrat aku tuk memiliki pam susu elektrik cap SpeCtra 3 telah berjaya aku miliki...syukur sesangat...so nak dijadikan citer, pagi tadi lebih kurang jam 11 pagi gak ar, aku, somi dan kakak telah ke Klang untuk membeli barang2 yang aku tunjukkan dibawah ini...sebelum ni aku beli online jek kat WEB ni...tapi, dek kerana amaun yang aku beli kali ini melibatkan ratusan ringgit, so aku putuskan nak self pick up jelah...sib baik la kami tidak sesat kat bandar klang tu, namun berpandukan map yang telah di print di web di atas, kami telah selamat tiba di tempat yang dituju dengan selamat...fyi kedai ni adalah rumah owner tu sendiri tau...bukan shoplots...

dan nilah 3 barang yang aku beli dengan harga total RM390.00 sahaja...nak tau ngaper aku kata sahaja???sebabnya...akan aku terangkan dibawah ini...
ok...dimulakan dengan Spectra Breastshield Set...regenya bila dah diskaun leh nengok kat SINI...sonok dan leh jimat sungguh bila beli time sale begini...
You Have a Baby Breast Milk Storage Bag (8oz, 100pcs)...regenya korang leh klik nengok kat SINI ...
dan nilah rupa pam tersebut...kat web yang aku nyatakan di atas tu...aku beli dengan rege RM328 seperti yang tertera di SINI ...kalu kat WEB ni regenya RM388 tu...tu rege pam sahaja...tak termasuk 2 barangan lain...so korang bayangkan???baper untungnya kan bila beli time sale gini...dengan rege RM390 jek leh dapat 3 barang seperti yang aku tunjukkan di atas itu...jimatkan???
dan nilah rupa pam tersebut...aku dah cuba pam tadi...wahhh sangat smooth...seronok lah sebab dapat wat dabel pumping lam satu masa...memang aku cukup berpuas hati...yelah rege pun leh tahan mahal gak kan...sib baiklah ada rejeki lebih...kalu idak haremmm aku pat beli semua barang di atas...tak mampu lah...hahaha...
dan ni plak komponen2 yang leh didapati bersama pam di atas...
kalu korang tak caya...ni dia resit pembelian aku tadi...ekseli aku beli dua set barang di atas ni tau...sebabnya satu set lagi tuk ex opismate aku yang kirim suh aku beli tuk dia sekali...
Sekianlah...so misi seterusnya ialah mencari vakum...aku lum beli itu vakum dah ada orang minta nak pinjam...hehehe...aneh sungguh...

12 comments

Saturday, June 27, 2009 10:51:00 PM

Brand ni memang bagus.... tak rugi beli...orang kata...alah membeli menang memakai....

Sunday, June 28, 2009 12:20:00 AM

uwaaa.. ni yg buat kejelesan aku bertambah ni wehhh

Sunday, June 28, 2009 11:37:00 AM

bestnye...

Sunday, June 28, 2009 1:00:00 PM

wah..bagus2..

Sunday, June 28, 2009 7:04:00 PM

cuba tunjuk demo sikit untuk kedua2 belah tu. hahahahah

zan memang akak pun kalau ada duit lebih nak beli yang brand ni.. kan akak dah cakap haritu, alah beli menang memakai, tak rugi beli .. rugi jerk asyik guna yg bateri jerk.

zan, ni kira hasil duit APC ker ni.. bagus la, rezeki dak irfan kan.. ada jugak nampak reta hasil dari duit sibu tu kan..

zan, vakum tu tuk ape?

Sunday, June 28, 2009 9:59:00 PM

tahniah sbb dpt apc ngan breastpump baru..huhu..semoga susu semakin meriah dgn adenye pump baru ni ye..chaiyok!

Monday, June 29, 2009 7:46:00 AM

waaa...akhirnya berjaya jugak kak zan memiliki pam baru ini..semoga dak irfan mendapat bekalan susu yang mencukupi...:p

Monday, June 29, 2009 9:49:00 AM

woww....syokler ko pehnie menoreh yek...duk diam2 tengok dah penuh...rezeki dak irfan...

Monday, June 29, 2009 9:53:00 AM

hehehe...ni antara 'toys' baru aku yang paling aku sayang...syok tul guna pam ni...smooth jek...hehehe..

Monday, June 29, 2009 10:02:00 AM

dah beli vacum kalu tolong kasi pinjam..jgn la berkira..aku nak sedut pasir yang banyak sangat keluar dari pasu pokok cili, pandan, daun kari ngan pokok kunyit aku tu..

Tuesday, June 30, 2009 5:10:00 PM

wah wah wah wah... dh bli yer.. aku pun nk bli gak tp brand lain.. beli hat pakej punya di laman web yg sama.. tp aku order dulu.. skrg takde stok lg.. huhu
so selamat tinggal la kat tollyjoy ko tuh eik? he he he

Tuesday, June 30, 2009 9:40:00 PM

fiza~tollyjoy tu tetap pujaan hati aku weii...mana leh lupa gitu jek...ianya banyak berjasa pada aku...hoh...

Post a Comment