Monday, June 29, 2009

Citer Pasal DSK or N27 Tu???

hurmm...aku ngah meronda² blog kengkawan ni setelah selesai mengerjakan pantry upisku yang amatlah bersepah sekali...amarah tul...so tiba² tumpuan aku tertacap pada satu cerita di BLOG ini...nak tau pe citernya???ce korang klik dan baca sendiri la...

dah abis baca???so apa pandangan korang???

7 comments

Monday, June 29, 2009 11:55:00 AM

aku tak phm sgt ape yg aku bc kat blog tu..tp takde kene mengena ngn yg aku ckp up grade ke n27 tu kan..sbb tu utk bdk2 poli yg dorg nak downgred je..ntah ek..aku konpius ni ape yg dorg cite..klu dorg da down gred so bdk2 poli nnti dpt post n17 je la..kite yg lame2 je dpt naik n27 kot..eh png2..biar jpa yg pk la psl tu..aku tak berani nak komen byk..nnti slh ckp plak..

Monday, June 29, 2009 12:10:00 PM

tulah pasal...aku lagi la tak berani nak komen...sebab aku tak paham la...kos kita kod dia DSS kan...setahu aku hanya dak poli jek panggil DSK...tul dak..kan?

Monday, June 29, 2009 3:10:00 PM

sayang..rasanya,,DSK tu malay..Diploma sains kesetiausahaan..DSS diploma Sains Secetary...tggu keputusan JPA ar..kalu semua dianaikkan pangkat maka N27 tuk gred jusa jek..tadop gred 17..poli turun kan kepada sijil untuk student kos tu dapat kerja dgn kerajaan...mcmtu maksud dia..insyaallah kalu ada rezeki tak kemana...

Monday, June 29, 2009 3:17:00 PM

haah...memang la DSK tu malay, DSS in english...tapi setahu syg la kan...hanya budak² poli jek dipanggil DSK...budak² itm dipanggil DSS...
pepun tunggulah pengumuman ek..tak yah nak peningkan kepala...hehehe...

Monday, June 29, 2009 3:35:00 PM

hahahaha...bis crita..!!!

Tuesday, June 30, 2009 11:59:00 AM

Zan, apa yg akak faham, hanya melibatkan budak Poly je..DSK downgrade SSK..hu hu sian adik2 ku..graduan yg dh keje lak..xtau ar mcm masih mengkaji lg nk naikkan ke 27..coz mcm lecturer akak tu ckp ar..nanti PA 27 xleh serve boses 54 lak kan..ntah lerr..kita tggu dan lihat je laaa..

Tuesday, June 30, 2009 12:15:00 PM

aku lagi blur n konpius...hmmm besar harapan aku untuk lihat gred kita di upgrading kan..sius nih...tp kat bebudak poly nih tuh la pasai..no comment la kan..tgk la camner..tp rasanya semua pemegang diploma upgrade kan...
puan norizan n en haris nih...bukn takat berbicara kt umh kt blog pun ..so lomantis....

Post a Comment