Monday, June 29, 2009

Flip Flap

owhhh...orang lain dah berjaman ada menda alah ni...tapi aku ni baru terhegeh2 nak beli kan...bukan per...ekseli aku nak beli menda alah ni dah lama sangat...dan aku selalu lah suh my hubby beli...tapi tak terbeli2...last2 aku beli sendiri la baru puas hati...aku beli sekali 2 unit lagi...amik ko...mulanya ingat satu lagi nak buh kat upis...tapi menda alah ni hanya bergerak kalu ada tenaga solar...dah terang2 kat upis tu sejuk kan, so mananya nak gerak...apa daaa...

flip flap ni leh dapat di pasar tani, di gerai kaki2 lima atau dimana2 sahaja dengan rege RM10 sahaja...tapi ada gak yang regenya RM12 dan sebagainya...terpulanglah korang jenis minat yang camner kan...sebab ada pelbagai gaya dan rupa...kat sana sini aku nengok ramai dah orang dok buh menda alah ni lam kete masing² tau...hehehe...

3 comments

Monday, June 29, 2009 10:57:00 AM

akhirnyaaa...kak zan dapat memilikinya jugakkk....kakak tak usik ke kak zan?...

Monday, June 29, 2009 11:02:00 AM

usik gak...geram2 jek dia..tapi kata tak leh usik DANGER...so segan la sikit dia nak p usik kan...hehehe...

Monday, June 29, 2009 11:24:00 AM

Mot..okla gak tahu segan... Aqilah mang tak tahu segan la ngan kitorang... sekarang..daun tah kemana bunga tah kemana bekas tah kemana...ahaks...last2 keta bogel tak de apa menda....hiks..

Post a Comment