Thursday, June 4, 2009

Half Day

hari ni hubby bawak kete ke tempat keje dia...alasannya ari ni kamu somi isteri half day...nak bawak dak irfan p klinik...dah seminggu dia batuk and then cam ada kahak yang tersembunyi kat dada dia...memalam cam susah nak bernafas...terdengar² cam bunyi kahak tu...ari tu dah p klinik swasta yang biasa...tapi cam dia tak rasi jek ngan ubat tu...dah makan ubat pun tak baik² lagi...aku ni kalu anak² kecik gini dilanda demam ke, selesema ker, batuk² ker atau tidak sihat ker, cukuplah buat hati aku gundah gulana tau...

yelah, derang masih kecil...mana mungkin dapat menahan kesakitan yang datang kan...hurmm...sedih tul...kali ni aku dah ajak hubby ke Klinik Pakar Kanak-Kanak An-Nur la...tu jek yang aku tau...nak p yang ayang dok cakap tu, aku ni rabun jalan kat pekan kajang tu yang...tak koselah nak menyesatkan diri kat pekan yang sesak tu...hehehe...

oklah, nak sambung wat keje dulu...katanya bos aku pun nak half day gak rini...ada hal kecemasan pe tah dia kata tadi...tu pun kalu jadi ar katanya..ok, betul² nak blah dah ni...daaaa...
cepat baik ye dak irfan...riso ibu ni...